blogbanner-mantemi

OUR BLOG

  • "Πνιγμένο" κοτόπουλο με μανιτάρια σε πλούσια σάλτσα μπαχαρικών
    "Πνιγμένο" κοτόπουλο με μανιτάρια σε πλούσια σάλτσα μπαχαρικών
    26/04/2023
    1089 Προβολές μου αρέσει

    Κλασικό πιάτο με κοτόπουλο και μανιτάρια "πνιγμένο" σε πλούσια σάλτσα, η οποία είναι αρωματισμένη από πληθώρα μπαχαρικών. Θα εκπλαγείτε πώς κάτι τόσο νόστιμο μπορεί να είναι τόσο απλό να το μαγειρέψετε αλλά και τόσο οικονομικό ως προς τα υλικά του. Ουσιαστικά θωρακίζετε στην αρχή το κοτόπουλο με ένα γρήγορο τηγάνισμα και στη συνέχεια το αφήνετε να βράσει σε μια πλούσια σάλτσα με διάφορα νόστιμα μπαχαρικά.

    Περισσότερα
  • Κέικ με φράουλες στο μαντεμένιο τηγάνι
    Κέικ με φράουλες στο μαντεμένιο τηγάνι
    24/04/2023
    496 Προβολές μου αρέσει

    Μπορεί τα σκεύη από μαντέμι να είναι γνωστά για τα υπέροχα νόστιμα φαγητά και τα φανταστικά bbq, ωστόσο είναι εξίσου ιδανικά για να φτιάχνετε και υπέροχα γλυκά! Μιας που η άνοιξη είναι πλέον επίσημα εδώ, παρακάτω θα βρείτε μία μοναδική συνταγή για ένα… ανοιξιάτικο κέικ με φράουλες!

    Περισσότερα
  • Ψήσιμο στα κάρβουνα
    Ψήσιμο στα κάρβουνα
    18/04/2023
    1041 Προβολές μου αρέσει

    Το Πάσχα είναι μία γιορτή που χαρακτηρίζεται από αγάπη, κατάνυξη, ενσυναίσθηση αλλά και αρκετό… ψήσιμο! Για τους περισσότερους, το Πάσχα σηματοδοτεί τη λήξη της νηστείας και την επαναφορά στην… «κανονικότητα» του ψησίματος, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που το επιτρέπει και ο καιρός. 

    Περισσότερα
  • Σπιτική πίτσα στο μαντεμένιο τηγάνι
    Σπιτική πίτσα στο μαντεμένιο τηγάνι
    08/04/2023
    1218 Προβολές μου αρέσει

    Αν είσαστε λάτρεις της πίτσας και παράλληλα της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής σας έχουμε άλλη μία ονειρεμένη συνταγή για πίτσα στο τηγάνι από μαντέμι. Τα βήματα είναι εύκολα, γρήγορα και απλά.

    Περισσότερα
  • Χρήσιμες συμβουλές για μαγείρεμα στη γάστρα
    Χρήσιμες συμβουλές για μαγείρεμα στη γάστρα
    03/04/2023
    3308 Προβολές μου αρέσει

    Μόλις αγοράσατε τη γάστρα σας και ετοιμάζεστε για το πρώτο σας πεντανόστιμο φαγητό. Μπορεί από μόνη της η γάστρα να είναι μία «εγγύηση» νοστιμιάς, ωστόσο εμείς σας έχουμε μερικές ακόμα χρήσιμες συμβουλές με μυστικά που θα απογειώσουν τη γεύση και το άρωμα του φαγητού σας. 

    Περισσότερα
  • Το μαντέμι και η ιστορία του
    Το μαντέμι και η ιστορία του
    28/03/2023
    2874 Προβολές μου αρέσει

    Πόσο καλά γνωρίζετε τον χυτοσίδηρο ή αλλιώς μαντέμι; Τον συναντάμε σε σκεύη μαγειρικής, σε γάστρες, σε τηγάνια, σε κατσαρόλες και σε πλάκες. Τον έχουμε συναντήσει επίσης στην αρχιτεκτονική, στη διακόσμηση, σε παλιές καγκελόπορτες, σε καπάκια στο πεζοδρόμιο, σε λέβητες πετρελαίου αλλά και στη βαριά βιομηχανία.

    Περισσότερα
  • Χοιρινά φιλετάκια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια
    Χοιρινά φιλετάκια με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια
    24/03/2023
    5528 Προβολές μου αρέσει

    Αυτό το κλασικό πιάτο δεν είναι μόνο απίστευτα νόστιμο, αλλά είναι επίσης οικονομικό και πολύ αγαπημένο χάρη στην κρεμώδη σάλτσα η οποία περιλούζει το τρυφερό κρέας δημιουργώντας έναν υπέροχο γευστικό συνδυασμό!Ανάλογα με το μέγεθος που έχουν τα φιλετάκια, το πιάτο αυτό μπορεί εύκολα να γίνει εντός 30 λεπτών!

    Περισσότερα
  • Κεφτεδάκια με λιαστές ντομάτες και τυρί
    Κεφτεδάκια με λιαστές ντομάτες και τυρί
    20/03/2023
    1043 Προβολές μου αρέσει

    Τρυφερές και ζουμερές μπουκιές από λιαστή ντομάτα και απίθανα κεφτεδάκια βουτηγμένα σε κόκκινη σάλτσα με λιωμένο τυρί, σκόρδο και φρέσκα μυρωδικά, όλα μαζί σιγομαγειρεμένα σε ένα κλασικό μαντεμένιο τηγάνι.

    Περισσότερα
Showing 49 to 56 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.