×
×
blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Χρήσιμες συμβουλές για μαγείρεμα στη γάστρα

Κατηγορίες: Θεωρία

Αφήστε Σχόλιο

Κωδικός ασφαλείας
Σχόλια (1)
  • Παραμονή φαγητού στη μαντεμένια γάστρα
    Από: ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΝΙΑ On 22/05/2024

    Καλησπέρα! Απέκτησα πρόσφατα μια μαντεμένια γάστρα και έχω μια απορία. Μετά το μαγείρεμα επιτρέπεται να αφήνουμε το φαγητό μέσα στη γάστρα (και γενικότερα σε οποιοδήποτε μαντεμένιο σκεύος) και για πόσο χρόνο η υπάρχει κίνδυνος οξείδωσης?
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

    Απαντήθηκε από: Mantemi On 18/07/2024 Καλησπέρα! Μόλις είδαμε την ερώτησή σας! Μας είχε διαφύγει και ζητούμε συγγνώμη! Καλό είναι να μη μένει πολύ ώρα το φαγητό στο σκεύος μετά το μαγείρεμα γιατί υπάρχει όντως κίνδυνος οξείδωσης. Καλό είναι μετά το μαγείρεμα να αφαιρούμε το φαγητό σε μια πιατέλα ή κάπου αλλού.

Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.