blogbanner-mantemi

OUR BLOG

  • Μαντεμένιο σκεύος ή αντικολλητικό; Υπέρ και κατά
    Μαντεμένιο σκεύος ή αντικολλητικό; Υπέρ και κατά
    31/05/2023
    2587 Προβολές μου αρέσει

    Μαντεμένιο σκεύος ή αντικολλητικό τύπου τεφλόν; Αυτή η ερώτηση είναι ίσως από τις πιο συχνές αφού και τα δύο έχουν τα θετικά αλλά και τα αρνητικά τους. Για να σας βοηθήσουμε, εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τα υπέρ και τα κατά από κάθε κατηγορία για να μπορέσετε να αποφασίσετε εσείς ποιο είναι το… “top”.

    Περισσότερα
  • Βουτυράτες γαρίδες με σαλάτα στο μαντέμι!
    Βουτυράτες γαρίδες με σαλάτα στο μαντέμι!
    26/05/2023
    7645 Προβολές μου αρέσει

    Πεντανόστιμο πιάτο με γαρίδες που επικαλύπτονται με ένα γλάσο βουτύρου από καυτερές πιπερίτσες. Οι γαρίδες σερβίρονται μαζί απαλά σοταρισμένο ραντίτσιο και ρόκα. Οι γαρίδες με το βούτυρο εξομαλύνουν την ελαφρά πικράδα του ραντίτσιο και της ρόκας, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο γευστικό σύνολο.

    Περισσότερα
  • Μπρόκολο με κουνουπίδι! Ότι πιο εύκολο και υγιεινό στο μαντέμι!
    Μπρόκολο με κουνουπίδι! Ότι πιο εύκολο και υγιεινό στο μαντέμι!
    22/05/2023
    2316 Προβολές μου αρέσει

    Ένα πολύ απλό και υγιεινό πιάτο που μπορείτε να φτιάξετε με λίγο κουνουπίδι και μπρόκολο στο μαντεμένιο σκεύος σας. Αν προσθέσετε το λάδι στην αρχή, τα λαχανικά τσιγαρίζονται και γίνονται πιο νόστιμα, ενώ αν το λάδι μπει ως γαρνίρισμα στο τέλος, το πιάτο γίνεται πολύ πιο υγιεινό.  Η συνταγή αυτή μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ένα πιο πολύπλοκο πιάτο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε λίγη βινεγκρέτ μπαλσάμικου με μουστάρδα και λίγα μανιτάρια, για να το...

    Περισσότερα
  • Καρμπονάρα στο μαντέμι
    Καρμπονάρα στο μαντέμι
    18/05/2023
    916 Προβολές μου αρέσει

    H καρμπονάρα είναι ένα κλασικό ιταλικό πιάτο που έχει κερδίσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Το πιάτο φημίζεται για την απαλή και κρεμώδη υφή του, με μια πλούσια και γευστική σάλτσα από αυγά, τυρί πεκορίνο και μαύρο πιπέρι. Παρακάτω θα δείτε μία νόστιμη συνταγή αλά Ιταλικά που θα ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα στο μαντεμενιο τηγάνι σας με υλικά από την Ελλάδα!

    Περισσότερα
  • Η αγαπημένη ελληνική σπανακόπιτα στο μαντέμι
    Η αγαπημένη ελληνική σπανακόπιτα στο μαντέμι
    16/05/2023
    962 Προβολές μου αρέσει

    Οι πίτες έχουν τη δική τους ιστορία. Η βασίλισσα όμως είναι σίγουρα η σπανακόπιτα! Είναι διάσημη παγκοσμίως και τη βρίσκουμε σε διάφορες παραλλαγές, ακόμα και νηστίσιμη. Παρακάτω θα δείτε μία απλή και εύκολη συνταγή για σπανακόπιτα στο μαντέμι που θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας!

    Περισσότερα
  • Τηγανητό ρύζι στο μαντέμι
    Τηγανητό ρύζι στο μαντέμι
    09/05/2023
    1033 Προβολές μου αρέσει

    Το τηγανητό ρύζι είναι από τα πιο εύκολα φαγητά που μπορείτε να φτιάξετε. Είναι ιδανική λύση όταν έχουν περισσέψει 2-3 υλικά στο ψυγείο σας και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε. Λίγα λαχανικά, ένα κρεμμύδι, 2 γαρίδες, ή οτιδήποτε άλλο σε μικρή ποσότητα που δεν φτάνει για κάποια άλλη συνταγή, για το τηγανητό ρύζι θα είναι μια χαρά!

    Περισσότερα
  • T-Bone Steak στο μαντέμι!
    T-Bone Steak στο μαντέμι!
    04/05/2023
    2277 Προβολές μου αρέσει

    Αχ… t-bone! Για πολλούς, ίσως η καλύτερη κοπή που συνδυάζει τα καλύτερα από τους δύο κόσμους! Φιλέτο και steak! Ωστόσο, όπως κάθε μπριζόλα, αν δεν μαγειρευτεί σωστά μπορεί να χαραμίσει ένα ακριβό και «ιερό» κομμάτι μοσχαριού. Για αυτό και είμαστε εδώ για εσάς!  

    Περισσότερα
  • Υγιεινά pancakes φούρνου!
    Υγιεινά pancakes φούρνου!
    29/04/2023
    18400 Προβολές μου αρέσει

    Τα pancakes είναι ένα αγαπημένο guilty pleasure για παιδιά αλλά και για όσους… αισθάνονται παιδιά. Είτε για πρωινό, είτε για brunch, αυτοί οι μικροί, αφράτοι δίσκοι από νόστιμη ζύμη μπορούν να είναι η βάση για γλυκές (και όχι μόνο) απολαύσεις.

    Περισσότερα
Showing 41 to 48 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.