blogbanner-mantemi

OUR BLOG

  • Μπούτια κοτόπουλου στο τηγάνι με λεμόνι, σπανάκι και κριθαράκι
    Μπούτια κοτόπουλου στο τηγάνι με λεμόνι, σπανάκι και κριθαράκι
    30/01/2023
    358 Προβολές μου αρέσει

    Αυτή η συνταγή για το μαντεμένιο τηγάνι σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα χάρη στις έντονες γεύσεις που αναδεικνύουν το κοτόπουλο όπως το λεμόνι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο. Εύκολη συνταγή, που γίνεται αρκετά γρήγορα σε λιγότερο από μια ώρα.

    Περισσότερα
  • Μοσχαρίσια τηγανιά με σκόρδο και βούτυρο σε μαντεμένιο τηγάνι
    Μοσχαρίσια τηγανιά με σκόρδο και βούτυρο σε μαντεμένιο τηγάνι
    27/01/2023
    338 Προβολές μου αρέσει

    Αντί για τη συνηθισμένη χοιρινή τηγανιά που τρώμε στην ταβέρνα, προτιμήσαμε να διαλέξουμε μια συνταγή λίγο καλύτερη ποιοτικά και πολύ πιο νόστιμη. Το μοσχαρίσιο κρέας είναι λίγο καλύτερης ποιότητας από το χοιρινό και σε αυτή τη συνταγή πραγματικά αναδεικνύεται αυτή η διαφορά. Το βούτυρο και το σκόρδο την απογειώνουν!

    Περισσότερα
  • Λαζάνια σε μαντεμένιο τηγάνι
    Λαζάνια σε μαντεμένιο τηγάνι
    25/01/2023
    107 Προβολές μου αρέσει

    Αυτό το πιάτο είναι τέλειο και κατάλληλο για καθημερινή αλλά και για ένα τραπέζι με καλεσμένους. Τα λαζάνια σιγοβράζουν σε μια απλή σάλτσα ντομάτας με κιμά και λουκάνικο προτού περιχυθούν με ρικότα ή με μοτσαρέλα. Για 6 άτομα.

    Περισσότερα
  • Μαγείρεμα στο τζάκι σε μαντεμένια γάστρα!
    Μαγείρεμα στο τζάκι σε μαντεμένια γάστρα!
    21/01/2023
    729 Προβολές μου αρέσει

    Οι μαντεμένιες γάστρες αγαπάνε τη φωτιά και το τζάκι. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά καθώς έχουν γεννηθεί στη φωτιά, σε τεράστιες μεταλλουργικές εγκαταστάσεις στις οποίες ο λιωμένος χυτοσίδηρος, από υγρό και καυτό μέταλλο παίρνει τελικά τη στερεή μορφή της γάστρας.Το μαγείρεμα σε ένα ανοιχτό τζάκι το χειμώνα μπορεί να γίνει ένας διασκεδαστικός και ιδιαίτερος τρόπος μαγειρέματος, διαφορετικός από το μαγείρεμα της υπόλοιπης χρονιάς. 

    Περισσότερα
  • Ψητή γαλοπούλα σε μαντεμένια γάστρα
    Ψητή γαλοπούλα σε μαντεμένια γάστρα
    21/12/2022
    570 Προβολές μου αρέσει

    Το ψήσιμο μιας ολόκληρης γαλοπούλας μπορεί να φαίνεται δύσκολο και απαιτητικό, αλλά με τα σωστά εργαλεία είναι μια συνταγή που μπορεί να κάνει ο καθένας. Αυτή η συνταγή για ψητή γαλοπούλα με σάλτσα είναι αρκετά απλή για έναν αρχάριο, αλλά αρκετά νόστιμη για να την απολαύσετε σε ένα γιορτινό τραπέζι.

    Περισσότερα
  • Ψήστε σωστά μια μπριζόλα Tomahawk σε μαντεμένιο τηγάνι
    Ψήστε σωστά μια μπριζόλα Tomahawk σε μαντεμένιο τηγάνι
    24/11/2022
    575 Προβολές μου αρέσει

    Ψήστε σωστά μια μπριζόλα Tomahawk σε μαντεμένιο τηγάνι

    Περισσότερα
  • Πως να επιλέξετε σωστά ένα μαχαίρι κουζίνας
    Πως να επιλέξετε σωστά ένα μαχαίρι κουζίνας
    27/10/2022
    978 Προβολές μου αρέσει

    Το μαχαίρι είναι ίσως το πιο βασικό εργαλείο που έχει επινοήσει ο άνθρωπος. Από τα απλά μαχαίρια φτιαγμένα από κόκκαλο και πέτρα, έως τα σύγχρονα υπερ-εξελιγμένα κράματα, το μαχαίρι δεν έχει πάψει να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Στο άρθρο αυτό θα αναφέρουμε τους διάφορους τύπους μαχαιριών και τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, αναλύοντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Έτσι, θα είστε σε θέση να επιλέξετε το μαχαίρι που σας ταιριάζει.

    Περισσότερα
  • Τραγανό κοτόπουλο μπούτι σε μαντεμένιο τηγάνι
    Τραγανό κοτόπουλο μπούτι σε μαντεμένιο τηγάνι
    09/05/2022
    1194 Προβολές μου αρέσει

    Ίσως η πιο απλή συνταγή με μπούτια κοτόπουλου που έχετε διαβάσει! Μερικές φορές το απλό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται και τίποτα παραπάνω. Η συνταγή αυτή γίνεται σε περίπου 45 λεπτά, επομένως είναι κατάλληλη ακόμα και για ένα γρήγορο γεύμα μετά τη δουλειά ή το βράδυ.Αρχικά θα τσιγαρίσουμε το κοτόπουλο στο μάτι και στη συνέχεια θα το βάλουμε για μερικά λεπτά στο φούρνο. 

    Περισσότερα
Showing 17 to 24 of 63 (8 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.