blogbanner-mantemi

OUR BLOG

  • 5 πράγματα που θα σας λύσουν τα χέρια στο γιορτινό τραπέζι
    5 πράγματα που θα σας λύσουν τα χέρια στο γιορτινό τραπέζι
    08/12/2023
    1256 Προβολές μου αρέσει

    Η περίοδος των εορτών είναι εδώ, μια εποχή για χαρά, συντροφιά και, φυσικά, απολαυστικά γλέντια. Είτε διοργανώνετε ένα μεγάλο δείπνο είτε απολαμβάνετε ένα ζεστό οικογενειακό γεύμα, το να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία στο τραπέζι σας μπορεί να απογειώσει την γευστική σας εμπειρία. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε πέντε απαραίτητα είδη που θα σας λύσουν τα χέρια και ταυτόχρονα θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας στο γιορτινό τραπέζι.

    Περισσότερα
  • 6 ιδέες για δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας που λατρεύουν να μαγειρεύουν
    6 ιδέες για δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας που λατρεύουν να μαγειρεύουν
    06/12/2023
    1069 Προβολές μου αρέσει

    Μπήκε ο Δεκέμβρης και τα Χριστούγεννα πλέον είναι προ των πυλών. Με τις πόλεις και τα σπίτια στολισμένα, ξεκινάει και η αναζήτηση του τέλειου δώρου η οποία μπορεί να είναι μία πρόκληση, ιδιαίτερα για όσους έχουν πάθος με τη μαγειρική. Για αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε έξι μοναδικές, προσεγμένες και πρωτότυπες ιδέες για δώρα που θα ενθουσιάσουν τους… ερασιτέχνες (και όχι μόνο) σεφ!

    Περισσότερα
  • Γερμανικό χοιρινό κότσι με σάλτσα μπύρας
    Γερμανικό χοιρινό κότσι με σάλτσα μπύρας
    02/12/2023
    2027 Προβολές μου αρέσει

    Πολλές φορές στην Ελλάδα, όταν θέλουμε να κάνουμε ένα ωραίο κυριακάτικο γεύμα με φίλους και αγαπημένους, επιλέγουμε ένα από τα παρακάτω δύο: 1. Ψήνουμε παϊδάκια (ή τέλος πάντων κρέας) έξω στην ψησταριά μας ή 2. Φτιάχνουμε ένα ψητό στο φούρνο, συνήθως κοτόπουλο ή αρνί. Εμείς πήγαμε λίγο… βορειότερα και σας έχουμε παρακάτω μία συνταγή για τραγανό γερμανικό χοιρινό κότσι (Schweinshaxe) με σάλτσα μπύρας και πιστεύουμε ότι, όχι μόνο θα γίνει από τις αγαπημένες επιλογές σας, αλλά θα το ετοιμάσετε...

    Περισσότερα
  • Εύκολα cheeseburgers στη μαντεμένια πλάκα
    Εύκολα cheeseburgers στη μαντεμένια πλάκα
    20/11/2023
    953 Προβολές μου αρέσει

    Θέλετε ένα αυθεντικό cheeseburger με την τραγανή εκείνη κρούστα και την υπέροχη γεύση; Τότε υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το φτιάξετε και αυτός είναι σε μία μαντεμένια πλάκα. Παρακάτω σας έχουμε μία συνταγή για να φτιάξετε burger που θα ζήλευαν ακόμα και στο… Τέξας! 

    Περισσότερα
  • Σπιτικά ραβιόλια στο μαντέμι
    Σπιτικά ραβιόλια στο μαντέμι
    17/11/2023
    924 Προβολές μου αρέσει

    Τα ραβιόλια είναι ένα αγαπημένο ιταλικό φαγητό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζυμαρικά καθώς είναι από τα λίγα που είναι… γεμιστά. Και μπορεί για πολλούς να ακούγεται σαν ένα πιάτο που είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο εμείς για μία ακόμα φορά, σας έχουμε τη λύση με μία συνταγή εύκολη και νόστιμη που θα κάνετε ξανά και ξανά! 

    Περισσότερα
  • Πώς να καθαρίσετε το μαντεμένιο εμαγιέ σκεύος σας
    Πώς να καθαρίσετε το μαντεμένιο εμαγιέ σκεύος σας
    09/11/2023
    1013 Προβολές μου αρέσει

    Τα εμαγιέ μαντεμένια μαγειρικά σκεύη συνδυάζουν την ασυναγώνιστη συγκράτηση της θερμότητας του χυτοσιδήρου με μια επίστρωση σμάλτου που τα προστατεύουν από οξείδωση, τα κάνουν πιο κομψά και πιο αντικολλητικά. Είναι ένα πολυεργαλείο της κουζίνας, ιδανικό για τα πάντα, από σούπες που σιγοβράζουν μέχρι ψήσιμο ψωμιού. Αλλά με τη μεγάλη… γαστρονομική δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη—το εμαγιέ χυτοσίδηρο σας χρειάζεται το σωστό είδος αγάπης για να διατηρήσει αυτές τις «μαγικές» ικανότητες. Εδώ είναι ο...

    Περισσότερα
  • Γιατί να ψήσετε κρέας και ψάρι σε σχαροτήγανο: Η τελειότητα του ψησίματος στο μάτι της κουζίνας!
    Γιατί να ψήσετε κρέας και ψάρι σε σχαροτήγανο: Η τελειότητα του ψησίματος στο μάτι της κουζίνας!
    02/11/2023
    1525 Προβολές μου αρέσει

    Το σχαροτήγανο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της κουζίνας που αγαπά τη γεύση του μπάρμπεκιου αλλά δεν μπορεί πάντα να έχει πρόσβαση σε μια υπαίθρια ψησταριά. Αυτά τα μοναδικά σχεδιασμένα τηγάνια μπορούν ως… δια μαγείας να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψησίματος ακριβώς πάνω στην εστία της κουζίνας σας. Πώς όμως το καταφέρνουν αυτό; Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί το ψήσιμο κρέατος και ψαριού σε σχαροτήγανο μπορεί να «απογειώσει» το γαστρονομικό σας παιχνίδι!

    Περισσότερα
  • Βελουτέ κολοκυθόσουπα στο μαντέμι
    Βελουτέ κολοκυθόσουπα στο μαντέμι
    20/10/2023
    1171 Προβολές μου αρέσει

    Η κολοκύθα είναι, χωρίς αμφιβολία, η «γεύση του φθινοπώρου». Είτε μιλάμε για pumkin spice latte είτε για ζεστή κολοκυθόσουπα, αυτή η χαρακτηριστική γεύση είναι η επιτομή των φθινοπωρινών γεύσεων. Εμείς παρακάτω σας έχουμε μία συνταγή για κολοκυθόσουπα σε μαντεμένια κατσαρόλα η οποία όχι μόνο διατηρεί τη θερμότητα και μαγειρεύει ομοιόμορφα, αλλά προσθέτει επίσης μια πινελιά ρουστίκ γοητείας στην κουζίνα σας.

    Περισσότερα
Showing 17 to 24 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.