blogbanner-mantemi

OUR BLOG

  • Κατακτήστε την τέχνη της τραγανής πανσέτας σε ένα μαντεμένιο τηγάνι
    Κατακτήστε την τέχνη της τραγανής πανσέτας σε ένα μαντεμένιο τηγάνι
    23/02/2024
    1456 Προβολές μου αρέσει

    Το τραγανό pork belly (χοιρινή κοιλιά, ή το πιο γνωστό… πανσέτα), με τον δελεαστικό συνδυασμό χυμώδους κρέατος και τραγανής πέτσας, είναι ένα πιάτο που αιχμαλωτίζει τους γευστικούς κάλυκες των καλοφαγάδων σε όλο τον κόσμο. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προετοιμάσετε αυτή την αγαπημένη λιχουδιά, η χρήση ενός τηγανιού από χυτοσίδηρο προσφέρει μια απλή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο για να πετύχετε αυτό το τέλειο τραγανό εξωτερικό και το τρυφερό εσωτερικό

    Περισσότερα
  • Μπενιέ με Ganache σοκολάτας στο μαντέμι
    Μπενιέ με Ganache σοκολάτας στο μαντέμι
    09/02/2024
    1583 Προβολές μου αρέσει

    Τα μπενιέ είναι για πολλούς η επιτομή της γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Ελαφριά, νόστιμα, λαχταριστά, είναι ένα γλυκό που μπορεί να φαίνεται απλό, είναι όμως αρκετά τεχνικό και για πολλούς χρειάζεται… αγάπη, άρα είναι ό,τι πρέπει για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Εμείς σας έχουμε την παρακάτω συνταγή η οποία θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε σπιτικά μπενιέ με σοκολάτα εύκολα, στο μαντεμένιο σας τηγάνι! 

    Περισσότερα
  • Ειδικές οδηγίες χρήσης, καθαρισμού και συντήρησης των carbon steel σκευών της Origin Outdoors
    Ειδικές οδηγίες χρήσης, καθαρισμού και συντήρησης των carbon steel σκευών της Origin Outdoors
    09/02/2024
    1213 Προβολές μου αρέσει

    Ακολουθήστε μερικές απλές συμβουλές και το νέο σας carbon steel σκεύος σας θα κρατήσει γενιές ολόκληρες!

    Περισσότερα
  • Οδηγίες για το σωστό Seasoning του μαντεμένιου σκεύους σας
    Οδηγίες για το σωστό Seasoning του μαντεμένιου σκεύους σας
    30/01/2024
    2276 Προβολές μου αρέσει

    Το seasoning ενός μαντεμένιου σκεύους είναι ταυτόχρονα τέχνη και επιστήμη. Μετατρέπει το τηγάνι, την κατσαρόλα ή τη γάστρα σας από ένα απλό σκεύος μαγειρέματος σε ένα πολύτιμο εργαλείο κουζίνας, αναπτύσσοντας μια προστατευτική, αντικολλητική επιφάνεια που βελτιώνεται με τον χρόνο.

    Περισσότερα
  • Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το μαντεμένιο σκεύος στην ηλεκτρική σας κουζίνα
    Πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το μαντεμένιο σκεύος στην ηλεκτρική σας κουζίνα
    10/01/2024
    2112 Προβολές μου αρέσει

    Είναι αλήθεια πως αν ψάξει κάποιος φωτογραφίες από μαντεμένια σκεύη σε χρήση, θα τα βρει κυρίως πάνω από φλόγες σε εστίες γκαζιού, σε φωτιές στην ύπαιθρο ή σε επαγγελματικές κουζίνες. Η πραγματικότητα όμως είναι πως τα σκεύη από χυτοσίδηρο είναι εξίσου αποτελεσματικά και σε επαγωγικές, σε κεραμικές αλλά και σε ηλεκτρικές εστίες. Ο παρακάτω οδηγός θα σας καθοδηγήσει με κάποιες βασικές συμβουλές και… «κόλπα» για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μαντεμένια τηγάνια σας στις ηλεκτρικές εστίες.

    Περισσότερα
  • Σκεύη από μαντέμι για απίθανα ψησίματα | Απογειώστε την bbq εμπειρία!
    Σκεύη από μαντέμι για απίθανα ψησίματα | Απογειώστε την bbq εμπειρία!
    04/01/2024
    1295 Προβολές μου αρέσει

    Είστε λάτρεις του ψησίματος και θέλετε να βρίσκετε πάντα νέους τρόπους για να πάτε το bbq στο επόμενο level; Τότε ήρθε η ώρα να εντάξετε τα μαντεμένια σας σκεύη στη λίστα των εργαλείων της ψησταριάς σας! Η εξαιρετική συγκράτηση της θερμότητας και η μεγάλη αντοχή τους μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε τι που ψήνετε και να κάνουν τους καλεσμένους σας να «παραμιλάνε»! 

    Περισσότερα
  • Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στη γάστρα
    Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στη γάστρα
    22/12/2023
    1020 Προβολές μου αρέσει

    Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα! Μπορεί να μην είναι το κατεξοχήν «παραδοσιακό» ελληνικό πιάτο για την ημέρα των Χριστουγέννων, είναι όμως από τα πιο νόστιμα, αρκεί να μαγειρευτεί σωστά. Θέλετε να έχετε μία ζουμερή, πεντανόστιμη γαλοπούλα που θα γίνει το αγαπημένο φαγητό για τις γιορτές (και όχι μόνο); Τότε προμηθευτείτε μία μαντεμένια γάστρα και ακολουθήστε «τυφλά» την παρακάτω απλή συνταγή!

    Περισσότερα
  • Χριστουγεννιάτικο Red Velvet Κέικ
    Χριστουγεννιάτικο Red Velvet Κέικ
    19/12/2023
    996 Προβολές μου αρέσει

    Τα Χριστούγεννα συνήθως απολαμβάνουμε παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Κάποιες φορές ίσως κάποιο… ιταλικό panettone θα σπάσει τη μονοτονία ωστόσο οι επιλογές σε γλυκά είναι κάπως περιορισμένες. Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε την παρακάτω συνταγή για να κάνετε τη διαφορά με ένα νόστιμο, χριστουγεννιάτικο Red Velvet κέικ σε μαντεμένια φόρμα για κέικ! 

    Περισσότερα
Showing 9 to 16 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.