blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Η www.mantemi.gr (στο εξής mantemi) λειτουργεί υπό τους κάτωθι Όρους Χρήσης, τους οποίους ο κάθε χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να συνεχίσει την περιήγηση στις σελίδες της mantemi μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

1. Η mantemi έχει δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους χρήσης, τους τρόπους συναλλαγής και αποστολής των προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα του. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή ανακοινώνεται υποχρεωτικά στην παρούσα ιστοσελίδα. Οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτούς τους όρους της χρήσης ισχύουν αμέσως μόλις δημοσιευθούν στην παρούσα ιστοσελίδα.

2. Τα κείμενα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα της mantemi είναι προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση, ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία τους χωρίς την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη της mantemi.

3. Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ελαττωματικότητα των προϊόντων (και για τυχόν ανακλήσεις που πιθανόν προκύψουν) που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της mantemi είναι οι κατασκευαστές τους και σε καμία περίπτωση η mantemi δεν φέρει τέτοια ευθύνη.

4. Η mantemi δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών ή ελλιπούς πληροφόρησης από τον προμηθευτή, λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια. Επίσης, η mantemi δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

5. Για τυχόν διαφορές στις φωτογραφίες των προϊόντων στο χρώμα ή/και στο σχέδιο, η mantemi ενημερώνει τον πελάτη πριν την αποστολή των εν λόγω προϊόντων.

Σε περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων, η mantemi εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του.

Η mantemi δε φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

Η mantemi δεν εγγυάται τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Επίσης η mantemi δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε γεγονότα ή γενικότερα αιτίες που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της mantemi ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα ανωτέρας βίας είναι οι απεργίες, οι καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές κ.ο.κ. Σε τέτοιες περιπτώσεις η mantemi δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση της παραγγελίας. Εάν περιστατικά που εμποδίζουν την ομαλή πορεία της εκτέλεσης διαρκέσουν πλέον των 15 ημερών, η mantemi θα επικοινωνήσει το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου να δηλώσει αν επιθυμεί, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

6. Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν αφορούν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή της συγγραφής του κάθε άρθρου και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Η mantemi δε φέρει καμία ευθύνη για αλλαγές στην τιμή που μπορεί να προκύψουν μετά τη δημοσίευση του κάθε άρθρου.

7. Η mantemi δεν ελέγχει ούτε έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων ή/και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών» (hyperlinks) ή διαφημιστικών banners.

Η mantemi δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο ή/και κατά την διάρκεια αυτής τα οποία οφείλονται ή σχετίζονται με τη λειτουργία της δικής τους υποδομής ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με την mantemi.

Η mantemi δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

8. Η mantemi σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

9. Η mantemi διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά την λειτουργία της με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες της.

10. Η mantemi ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email (newsletter) σε επισκέπτες που έχουν εγγραφεί αυτοβούλως μέσω της αντίστοιχης φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της mantemi.

11. Τα ενημερωτικά email (newsletter) περιέχουν κείμενα και άρθρα που παρουσιάζονται και στην ιστοσελίδα της mantemi ή σημαντικές ενημερώσεις για την λειτουργία της mantemi.

12. Η mantemi δεν ευθύνεται αν τα ενημερωτικά email (newsletter) δεν παραδοθούν στον προορισμό τους ή καθυστερήσουν να παραδοθούν και διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τροποποιήσει την υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών email (newsletter) με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες του site.

13. Η mantemi δε φέρει καμία ευθύνη αν τα ενημερωτικά email (newsletter) καταλήγουν στο Φάκελο Ανεπιθύμητων email (spam/junk folder).

14. Η mantemi δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας.

15. Οι χρήστες της ιστοσελίδας mantemi αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα mantemi για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

16. Η mantemi λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Η καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες, μέσω λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας (Cloudflare) και του πρωτοκόλλου ισχυρής κρυπτογράφησης SSL 256-bit.

Για αυξημένη ασφάλεια, η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας γίνεται αποκλειστικά μέσω του συστήματος πληρωμών εξωτερικού παροχέα (Paypal ή τράπεζα). Συνεπώς τα στοιχεία αυτά δεν αποθηκεύονται στον δικτυακό μας χώρο σε καμία περίπτωση και με καμία μορφή.

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί και ενθαρρύνεται να το κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προτείνεται η χρησιμοποίηση "ισχυρών" κωδικών (αποτελούμενων από γράμματα, αριθμούς, σύμβολα, κεφαλαία και μικρά) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης, συνεχόμενων αριθμών κ.λπ.).

17. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο της mantemi και κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας προϊόντων, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

18. Μετά από κάθε παραγγελία ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email για την εξέλιξη της παραγγελίας του.

19. Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης της mantemi έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του.

Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό (δηλαδή κακή ποιότητα ή λειτουργία ή κατασκευή) ή είναι διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε ο πελάτης (διαφορετική ιδιότητα ή χαρακτηριστικό όπως χρώμα, μέγεθος ή άλλο), τότε ο πελάτης δικαιούται την ελάχιστη 2ετή εγγύηση που προβλέπεται από τη νομοθεσία.

 • Σε περίπτωση παραλαβής κατεστραμμένου κατά τη μεταφορά προϊόντος, ο πελάτης μπορεί να αρνηθεί την παραλαβή του στη μεταφορική εταιρεία και να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για να προχωρήσουμε στη διαδικασία αποζημίωσης ή σε αποστολή νέου προϊόντος.
 • Εάν διαπιστώσει το ελάττωμα κατά το άνοιγμα της συσκευασίας (DOA), μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας και να μας επισυνάψει φωτογραφίες του προβλήματος για να προχωρήσουμε στη διαδικασία αποζημίωσης ή σε αποστολή νέου προϊόντος.
 • Εάν διαπιστώσει το ελάττωμα μέσα στα 2 έτη (ή περισσότερα, ανάλογα το προϊόν) της εγγύησης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας και να μας επισυνάψει φωτογραφίες του προβλήματος για να προχωρήσουμε στη διαδικασία αποζημίωσης ή σε αποστολή νέου προϊόντος.

Ο πελάτης θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι οι φωτογραφίες απεικονίζουν καθαρά το συγκεκριμένο προϊόν και το ελάττωμα που έχει, εάν φυσικά αυτό είναι ορατό. Είναι χρήσιμη μια μικρή περιγραφή του προβλήματος ώστε να αποκτήσουμε μια πλήρη εικόνα του θέματος, κάτι που θα επιταχύνει όλη τη διαδικασία επιστροφής/αποζημίωσης.
Αν ο πελάτης χρειάζεται να επιστρέψει το προϊόν (αυτό θα αποφασιστεί ύστερα από επικοινωνία με τη mantemi), θα πρέπει να ακολουθήσει την παρακάτω διαδικασία.

20. Οδηγίες προετοιμασίας & προϋποθέσεις για την αποδοχή της επιστροφής. Για να δεχτεί η mantemi την επιστροφή, θα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

Το προϊόν να είναι καλά συσκευασμένο και προστατευμένο. Ιδανικά, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία ή, αν αυτή δεν υπάρχει πλέον, σε μια συσκευασία που θα το προστατεύει από οποιαδήποτε φθορά ή χτυπήματα κατά τη μεταφορά. Αν το προϊόν είναι ήδη μέσα στο δικό του κουτί, τότε ο πελάτης πρέπει να προσθέσει ένα περιτύλιγμα ή μια σακούλα, ώστε να μην τοποθετηθεί το voucher αποστολής πάνω στο πρωτότυπο κουτί.

Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος, το δέμα πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το δελτίο αποστολής - επιστροφής, εάν η αγορά πραγματοποιήθηκε με τιμολόγιο. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την μεταφορική εταιρία που προτείνει στον πελάτη η mantemi.

Η mantemi δικαιούται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή αν αυτή γίνει με μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη. Επιπλέον, δεν θα επιστρέφονται δαπάνες επιστροφής στον πελάτη αν ο πελάτης έχει επιλέξει μεταφορική εταιρία άλλη από αυτήν που προτείνει η mantemi.

Σε κάθε περίπτωση, το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται συνοδευόμενο από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις παραπάνω απαιτήσεις, η mantemi δικαιούται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

21. Διαδικασία Επιστροφής/Αποζημίωσης. Η mantemi οφείλει, αφού παραλάβει, ελέγξει και επιβεβαιώσει ότι το ελάττωμα του προϊόντος που επιστράφηκε καλύπτεται από τους όρους της ελάχιστης διετούς εγγύησης, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες να το αντικαταστήσει με νέο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας και να το αποστείλει στον πελάτη.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, επειδή το προϊόν έχει πλέον καταργηθεί ή εξαντληθεί ή για άλλους λόγους, τότε γίνεται η επιστροφή της αξίας του προϊόντος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Εφόσον το ελάττωμα καλύπτεται από την εγγύηση, η χρέωση των μεταφορικών εξόδων ανήκει στη mantemi.

22. Υπαναχώρηση Αγοράς για αγορές από απόσταση (δεν ισχύει για αγορές από το φυσικό κατάστημα). Αν ο πελάτης άλλαξε γνώμη και θέλει να επιστρέψει το προϊόν που μόλις αγόρασε, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Tο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (as new), με το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που το συνοδεύουν. Ενδεικτικά, τα ενδύματα, οι υπνόσακοι, οι σκηνές ή άλλα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, συσκευασία, καρτελάκια, ετικέτες).

H συσκευασία τους θα πρέπει να είναι η αυθεντική και σε άριστη κατάσταση. Η mantemi δικαιούται να μην αποδεχτεί επιστροφές στα προϊόντα με κατεστραμμένη, ελλιπή ή με εμφανή σημάδια φθοράς συσκευασία.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, το αίτημα από τον πελάτη πρέπει να αποστέλλεται γραπτώς ή με email στη mantemi μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Επιπλέον, ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στη mantemi εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την γνωστοποίηση της υπαναχώρησης. Μετά από το διάστημα αυτό η υπαναχώρηση δε μπορεί να γίνει δεκτή.

Τα έξοδα επιστροφής στην περίπτωση υπαναχώρησης για αγορές από απόσταση, βαρύνουν τον πελάτη. Δηλαδή ο πελάτης πληρώνει τα έξοδα μεταφοράς για να στείλει το προϊόν (για το οποίο θέλει την υπαναχώρηση) στην mantemi.

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων λόγω υπαναχώρησης, η mantemi θα προβαίνει στην επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών, εφόσον έχει παραλάβει και ελέγξει το εν λόγω προϊόν, χρησιμοποιώντας τα ίδια μέσα πληρωμής με εκείνα που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την αρχική συναλλαγή, εκτός και αν ρητώς συμφωνηθεί διαφορετικά και υπό τον όρο να μην επιβαρυνθεί ο πελάτης με δαπάνες προκύπτουσες από την επιστροφή των χρημάτων (πχ τραπεζικές προμήθειες). Η επιστροφή χρημάτων από τη mantemi προς τον πελάτη περιλαμβάνει την αξία του προϊόντος, το κόστος αρχικής μεταφοράς προς τον πελάτη και τυχόν έξοδα αντικαταβολής.

Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα της mantemi και επιπλέον, τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα mantemi, η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση (βλ. επόμενη παράγραφο).

23. Υπαναχώρηση Αγοράς για αγορές από το φυσικό κατάστημα. Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο φυσικό κατάστημα της mantemi και επιπλέον, τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα mantemi, η πώληση θεωρείται ότι τελέστηκε στο φυσικό κατάστημα.

Αν ο πελάτης άλλαξε γνώμη και θέλει να επιστρέψει το προϊόν που μόλις αγόρασε από το φυσικό κατάστημα, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Tο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (as new), με το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που το συνοδεύουν. Ενδεικτικά, τα ενδύματα, οι υπνόσακοι, οι σκηνές, οι φακοί ή άλλα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (π.χ. προστατευτικά, συσκευασία, καρτελάκια, ετικέτες).

H συσκευασία τους θα πρέπει να είναι η αυθεντική και σε άριστη κατάσταση. Η mantemi δικαιούται να μην αποδεχτεί επιστροφές στα προϊόντα με κατεστραμμένη, ελλιπή ή με εμφανή σημάδια φθοράς συσκευασία.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, το αίτημα από τον πελάτη πρέπει να αποστέλλεται γραπτώς ή με email στη mantemi μέσα σε διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Επιπλέον, ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στη mantemi εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την γνωστοποίηση της υπαναχώρησης. Μετά από το διάστημα αυτό η υπαναχώρηση δε μπορεί να γίνει δεκτή.

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων λόγω υπαναχώρησης για αγορές από το φυσικό κατάστημα, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να αγοράσει κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν που επέστρεψε.

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων λόγω υπαναχώρησης, για αγορές από το φυσικό κατάστημα, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.

24. Εξαιρέσεις από το δικαίωμα Υπαναχώρησης Αγοράς. Ο πελάτης δεν δικαιούται να υπαναχωρήσει από την αγορά του στις παρακάτω περιπτώσεις (η λίστα είναι ενδεικτική):

 • Στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένες προδιαγραφές.
  Στην προμήθεια αγαθών, τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα.
  Στην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών, τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
  Στην προμήθεια προϊόντων, τα οποία, μετά την παράδοσή τους, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.

25. Εξαιρέσεις κάλυψης εγγύησης. Η εγγύηση δεν καλύπτεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Όταν οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν προέρχεται από λάθος τρίτων, ή ως αποτέλεσμα νοθείας ή απάτης.
 • Όταν οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν είναι αποτέλεσμα παράκαμψης των οδηγιών χρήσης του κατασκευαστή, ακατάλληλων συνθηκών αποθήκευσης ή χρήσης, έλλειψη σωστής συντήρησης, ατυχήματος, πτώσης, αμέλειας του πελάτη ή τρίτων.
 • Όταν οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν προέρχεται από φυσιολογική φθορά χρόνου και χρήσης του προϊόντος.
 • Σε προϊόντα που έχουν υποστεί αλλαγές, μη ενδεικνυόμενες από τον κατασκευαστή.
 • Αδυναμία εγκατάστασης, λειτουργίας ή χρήσης των προϊόντων βάση των οδηγιών χρήσης κατασκευαστή, μη εφαρμογής των λεπτομερειών και των γνωστοποιημένων στον πελάτη κανόνων και οποιασδήποτε αλλαγής έχει προέλθει στο προϊόν από τον πελάτη ή τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεση της mantemi.
 • Η εγγύηση καλύπτει μόνο αυθεντικά μέρη και αξεσουάρ.
 • Απευθείας ζημιά στο προϊόν, ή ζημία προερχόμενη από φωτιά, αστραπή, καταιγίδα, βανδαλισμό ή μη ασφαλή μετακίνηση.


26.
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του μετά την ολοκλήρωσή της, επικοινωνώντας με την mantemi.

27. Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας 2 ετών, όπως ορίζει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλα τα προϊόντα είναι εγγυημένα από τους κατασκευαστές τους και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα πρωτόκολλα ποιότητας που απαιτούνται.

28. Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου ightgear, εκτός από τις φωτογραφίες των προϊόντων και τα λογότυπα των Συνεργατών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη της mantemi και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και από διεθνείς συμβάσεις.

29. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του mantemi, νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα των εταιριών, καθώς και τα λογότυπα της mantemi είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η άδεια και τα δικαιώματα χρήσης τους παραμένουν στις αντίστοιχες εταιρίες.

30. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του προσώπου που επισκέπτεται τον ιστοχώρο της mantemi, για την τήρηση στατιστικών στοιχείων (προκειμένου να καθορίζονται οι δημοφιλείς διαδικτυακές περιοχές, κ.α.) και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του χρήστη στην ιστοσελίδα που επιθυμεί. Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη ή για τα αρχεία του. Χρήστης ο οποίος δεν επιθυμεί τη συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, έχει τη δυνατότητα μέσω ρύθμισης στο πρόγραμμα πλοήγησής του στο διαδίκτυο να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζει για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή του με αναπόφευκτη ωστόσο συνέπεια να καταστεί πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της ιστοσελίδας mantemi.

31. Η mantemi δεν έχει καμία ευθύνη για τα γραφόμενα σχόλια των μελών στο blog, καθώς αποτελούν προσωπικές γνώμες και απόψεις των μελών, και ο κάθε καταναλωτής οφείλει να κάνει προσεκτική έρευνα αγοράς πριν προβεί σε αυτήν.

32. Αγοράζοντας μαχαίρια ή άλλα προϊόντα που η νομοθεσία θεωρεί όπλα, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών. Κρατήστε τα μαχαίρια μακριά από τα παιδιά.

33. Η mantemi δε φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια μαγειρεμάτων, άναμμα φωτιάς για μαγείρεμα κ.ο.κ.

34. Επωνυμία: Σπύρος Φύκας, ΑΦΜ: 070762651, ΔΟΥ: Ηλιουπόλεως, Έδρα: Εθν. Αντιστάσεως 139, Άγιος Δημήτριος, 17236, Αθήνα, ΓΕΜΗ: 131927501000

Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ | mantemi.gr

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.