×
×
blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Το www.mantemi.gr (στο εξής mantemi) λειτουργεί υπό τους κάτωθι Όρους Χρήσης, τους οποίους ο κάθε χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να συνεχίσει την περιήγηση στις σελίδες του mantemi μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

 

1. Το mantemi έχει δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους χρήσης, τους τρόπους συναλλαγής και αποστολής των προϊόντων που πραγματοποιούνται μέσα από την ιστοσελίδα του. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή ανακοινώνεται υποχρεωτικά στην παρούσα ιστοσελίδα. Οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτούς τους όρους της χρήσης ισχύουν αμέσως μόλις δημοσιευθούν στον παρόν ιστοχώρο.

 

2. Τα κείμενα που αναγράφονται στο mantemi είναι προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση, ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία τους χωρίς την γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη του mantemi.

 

3. Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ελαττωματικότητα των προϊόντων που αναφέρονται στο site είναι οι κατασκευαστές τους και σε καμία περίπτωση το mantemi δεν φέρει τέτοια ευθύνη.

 

4. Το mantemi δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα του, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών ή ελλιπούς πληροφόρησης από τον προμηθευτή, λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια. Επίσης, το mantemi δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

 

5. Για τυχόν διαφορές στις φωτογραφίες των προϊόντων στο χρώμα ή/και στο σχέδιο, το mantemi ενημερώνει τον πελάτη πριν την αποστολή των εν λόγω προϊόντων.

 

Σε περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων, το mantemi εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του.

 

Το mantemi δε φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους.

 

Το mantemi δεν εγγυάται τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

 

Επίσης δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε γεγονότα ή γενικότερα αιτίες που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του mantemi ή οφείλονται σε ανωτέρα βία. Ενδεικτικά παραδείγματα ανωτέρας βίας είναι οι απεργίες, οι καθυστερήσεις που οφείλονται σε προμηθευτές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές κ.ο.κ. Σε τέτοιες περιπτώσεις το mantemi δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση της παραγγελίας. Εάν περιστατικά που εμποδίζουν την ομαλή πορεία της εκτέλεσης διαρκέσουν πλέον των 15 ημερών, το mantemi θα επικοινωνήσει το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου να δηλώσει αν επιθυμεί, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

 

6. Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν αφορούν στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή της συγγραφής του κάθε άρθρου και μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Το mantemi δε φέρει καμία ευθύνη για αλλαγές στην τιμή που μπορεί να προκύψουν μετά τη δημοσίευση του κάθε άρθρου.

 

7. Το mantemi δεν ελέγχει ούτε έχει οποιαδήποτε ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων ή/και ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών» (hyperlinks) ή διαφημιστικών banners.

 

 Το mantemi δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο ή/και κατά την διάρκεια αυτής τα οποία οφείλονται ή σχετίζονται με τη λειτουργία της δικής τους υποδομής ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με το mantemi.

 

Το mantemi δεν φέρει ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

8. Το mantemi σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

 

9. Το mantemi διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά την λειτουργία του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες του.

 

10. Το mantemi ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email (newsletter) σε επισκέπτες που έχουν εγγραφεί αυτοβούλως μέσω της αντίστοιχης φόρμας που υπάρχει στο mantemi.

11. Τα ενημερωτικά email (newsletter) περιέχουν κείμενα και άρθρα που παρουσιάζονται και στο mantemi ή σημαντικές ενημερώσεις για την λειτουργία του mantemi.

 

 12. To mantemi δεν ευθύνεται αν τα ενημερωτικά email (newsletter) δεν παραδοθούν στον προορισμό τους ή καθυστερήσουν να παραδοθούν και διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ή να τροποποιήσει την υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών email (newsletter) με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους επισκέπτες του site.

 

13. Το mantemi δε φέρει καμία ευθύνη αν τα ενημερωτικά email (newsletter) καταλήγουν στο Φάκελο Ανεπιθύμητων email (spam/junk folder).

 

14. Το mantemi δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας.

 

15. Οι χρήστες της ιστοσελίδας mantemi αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα mantemi για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες .

 

 16. To mantemi λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Η καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες, μέσω λογισμικού τελευταίας τεχνολογίας και του πρωτοκόλλου ισχυρής κρυπτογράφησης SSL 256-bit.

 

Για αυξημένη ασφάλεια, η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας γίνεται αποκλειστικά μέσω του συστήματος πληρωμών εξωτερικού παροχέα (Paypal ή τράπεζα). Συνεπώς τα στοιχεία αυτά δεν αποθηκεύονται στον δικτυακό μας χώρο σε καμία περίπτωση και με καμία μορφή.

 

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί και ενθαρρύνεται να το κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προτείνεται η χρησιμοποίηση "ισχυρών" κωδικών (αποτελούμενων από γράμματα, αριθμούς, σύμβολα, κεφαλαία και μικρά) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης, συνεχόμενων αριθμών κ.λπ.).

 

17. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστοχώρο mantemi και κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας προϊόντων, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 

18. Μετά από κάθε παραγγελία ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email για την εξέλιξη της παραγγελίας του.

 

19.  Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων / επιστροφών, ο πελάτης του mantemi έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση του στις παρακάτω περιπτώσεις:

 

  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή είναι διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Τα μεταφορικά έξοδα σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση του mantemi.

  • Αν ο πελάτης απλά άλλαξε γνώμη και θέλει να επιστρέψει το προϊόν που μόλις αγόρασε, έχει τη δυνατότητα να το επιστρέψει εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, στην αρχική άθικτη συσκευασία. Τα μεταφορικά έξοδα σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση του πελάτη.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις παραπάνω απαιτήσεις, το mantemi μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση. 

 

20. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του μετά την ολοκλήρωσή της, επικοινωνώντας με το mantemi.

 

21. Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας 2 ετών, όπως ορίζει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλα τα προϊόντα είναι εγγυημένα από τους κατασκευαστές τους και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και τα πρωτόκολλα ποιότητας που απαιτούνται.

Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού έχει κάποιο ελάττωμα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα αντικατάστασης του. Τα μεταφορικά έξοδα σε αυτή την περίπτωση είναι χρέωση του mantemi.

 

 22. Όλο το περιεχόμενο του mantemi, εκτός από τις φωτογραφίες των προϊόντων και τα λογότυπα των Συνεργατών, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του mantemi και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και από διεθνείς συμβάσεις.

 

23. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του mantemi, νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα των εταιριών, καθώς και τα λογότυπα του mantemi είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η άδεια και τα δικαιώματα χρήσης τους παραμένουν στις αντίστοιχες εταιρίες.

 

24. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων τα οποία αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του προσώπου που επισκέπτεται το mantemi, για την τήρηση στατιστικών στοιχείων (προκειμένου να καθορίζονται οι δημοφιλείς διαδικτυακές περιοχές, κ.α.) και για τη διευκόλυνση της πρόσβασης του χρήστη στην ιστοσελίδα που επιθυμεί. Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για το σύστημα του υπολογιστή του χρήστη ή για τα αρχεία του. Χρήστης ο οποίος δεν επιθυμεί τη συλλογή πληροφοριών μέσω των cookies, έχει τη δυνατότητα μέσω ρύθμισης στο πρόγραμμα πλοήγησής του στο διαδίκτυο να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως τα μελλοντικά cookies, είτε να αποφασίζει για την απόρριψη ή την αποδοχή κάθε συγκεκριμένου cookie στον υπολογιστή του με αναπόφευκτη ωστόσο συνέπεια να καταστεί πιο δύσκολη ή αδύνατη η χρήση ορισμένων τμημάτων της ιστοσελίδας mantemi.

 

25. Το mantemi δεν έχει καμία ευθύνη για τα γραφόμενα σχόλια των μελών στο blog, καθώς αποτελούν προσωπικές γνώμες και απόψεις των μελών, και ο κάθε καταναλωτής οφείλει να κάνει προσεκτική έρευνα αγοράς πριν προβεί σε αυτήν.

26. Αγοράζοντας μαχαίρια ή άλλα προϊόντα που η νομοθεσία θεωρεί όπλα, δηλώνετε υπεύθυνα ότι είστε άνω των 18 ετών. Κρατήστε τα μαχαίρια μακριά από τα παιδιά.

 

28. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορές/εκπτώσεις.

 

29. Επωνυμία: Σπύρος Φύκας, ΑΦΜ: 070762651, ΔΟΥ: Ηλιουπόλεως, Έδρα: Εθν. Αντιστάσεως 139, Άγιος Δημήτριος, 17236, Αθήνα, ΓΕΜΗ: 131927501000

Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ | mantemi.gr

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.