blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Ρολά κανέλας (cinnamon rolls) στη μαντεμένια γάστρα
    Ρολά κανέλας (cinnamon rolls) στη μαντεμένια γάστρα
    28/03/2024
    1491 Προβολές μου αρέσει

    Τα ρολά κανέλας, ένα γλυκό που έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές των λάτρεις της ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο, είναι η επιτομή του comfort food. Προερχόμενα από τη βόρεια Ευρώπη, αυτές οι απολαυστικές λιχουδιές αποτελούνται από απαλή, αφράτη ζύμη που τυλίγεται με μια γενναιόδωρη γέμιση από βούτυρο, ζάχαρη και αλεσμένη κανέλα. Ψημένο στη χρυσαφένια τελειότητα, κάθε ρολό συχνά ολοκληρώνεται με ένα βελούδινο γλάσο ζάχαρης που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό..  Είτε σερβίρονται σαν πρωινό, ως...

    Περισσότερα
  • Σκεύη από μαντέμι για απίθανα ψησίματα | Απογειώστε την bbq εμπειρία!
    Σκεύη από μαντέμι για απίθανα ψησίματα | Απογειώστε την bbq εμπειρία!
    04/01/2024
    1487 Προβολές μου αρέσει

    Είστε λάτρεις του ψησίματος και θέλετε να βρίσκετε πάντα νέους τρόπους για να πάτε το bbq στο επόμενο level; Τότε ήρθε η ώρα να εντάξετε τα μαντεμένια σας σκεύη στη λίστα των εργαλείων της ψησταριάς σας! Η εξαιρετική συγκράτηση της θερμότητας και η μεγάλη αντοχή τους μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε τι που ψήνετε και να κάνουν τους καλεσμένους σας να «παραμιλάνε»! 

    Περισσότερα
  • Νιόκι βουτύρου με σκόρδο & παρμεζάνα
    Νιόκι βουτύρου με σκόρδο & παρμεζάνα
    07/06/2023
    1404 Προβολές μου αρέσει

    Το εύκολο φαγητό στα καλύτερά του! Μία πεντανόστιμη συνταγή νιόκι στο μαντεμένιο τηγάνι που χρειάζεται μόνο 15 λεπτά από το χρόνο σας και αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα δείπνο στα μέσα της εβδομάδας. Με τη συγκεκριμένη συνταγή θα έχετε νιόκι που θα είναι τραγανά απ’έξω αλλά τρυφερά και αφράτα στο εσωτερικό τους με μία υπέροχη γεύση βούτυρου, σκόρδου και παρμεζάνας. Ένα ιδανικό ταίριασμα που γίνεται ακόμα πιο νόστιμο όταν μαγειρευτεί σε μαντεμένιο σκεύος!

    Περισσότερα
  • Το μαντεμένιο σκεύος μου μυρίζει. Γιατί;
    Το μαντεμένιο σκεύος μου μυρίζει. Γιατί;
    16/06/2022
    1380 Προβολές μου αρέσει

    Ο καθαρισμός και η συντήρηση των μαντεμένιων σκευών είναι απαραίτητες διαδικασίες για να τα έχετε πάντα στη διάθεση σας, έτοιμα για χρήση. Η διαδικασία του seasoning και η προστασία των σκευών ΄ώστε αυτά να λειτουργούν άψογα για πολλά χρόνια είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες απορίες που μπορεί να έχει κάποιος που μόλις ξεκινά να μαγειρεύει σε μαντεμένιο σκεύος. Μια από τις ερωτήσεις είναι για ποιο λόγο μερικές φορές τα μαντεμένια σκεύη μυρίζουν. Η μυρωδιά μπορεί να υπάρχει είτε όταν το...

    Περισσότερα
  • Ψητή γαλοπούλα σε μαντεμένια γάστρα
    Ψητή γαλοπούλα σε μαντεμένια γάστρα
    21/12/2022
    1353 Προβολές μου αρέσει

    Το ψήσιμο μιας ολόκληρης γαλοπούλας μπορεί να φαίνεται δύσκολο και απαιτητικό, αλλά με τα σωστά εργαλεία είναι μια συνταγή που μπορεί να κάνει ο καθένας. Αυτή η συνταγή για ψητή γαλοπούλα με σάλτσα είναι αρκετά απλή για έναν αρχάριο, αλλά αρκετά νόστιμη για να την απολαύσετε σε ένα γιορτινό τραπέζι.

    Περισσότερα
  • Το πιο νόστιμο και εύκολο κέικ μελιού
    Το πιο νόστιμο και εύκολο κέικ μελιού
    30/06/2023
    1351 Προβολές μου αρέσει

    To καλοκαίρι συνηθίζουμε να τρώμε πιο ελαφριά, μιας που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Αυτό που σίγουρα δεν αποχωριζόμαστε εύκολα, τουλάχιστον κάποιοι από εμάς είναι τα γλυκά. Σας έχουμε μία εύκολη συνταγή κέικ για να το απολαύσετε το πρωί ή το απόγευμα. Τόσο εσείς όσο και τα παιδιά θα το αγαπήσουν!

    Περισσότερα
  • Πατάτες ογκρατέν με γκοργκοντζόλα σε μαντεμένιο τηγάνι
    Πατάτες ογκρατέν με γκοργκοντζόλα σε μαντεμένιο τηγάνι
    16/06/2022
    1327 Προβολές μου αρέσει

    Το πιάτο που σας προτείνουμε σήμερα είναι απλό και εύκολο να το φτιάξετε. Αν σας αρέσει το λιωμένο και ελαφρώς ξεροψημένο τυρί (σε ποιόν δεν αρέσει;) τότε είναι μια συνταγή που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε. Οι πατάτες ογκρατέν είναι επίσης από εκείνα τα πιάτα που είναι ιδανικά για μεγάλες συγκεντρώσεις ατόμων, γιατί μπορεί εύκολα προετοιμαστεί εκ των προτέρων.

    Περισσότερα
  • 6 ιδέες για δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας που λατρεύουν να μαγειρεύουν
    6 ιδέες για δώρα Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας που λατρεύουν να μαγειρεύουν
    06/12/2023
    1322 Προβολές μου αρέσει

    Μπήκε ο Δεκέμβρης και τα Χριστούγεννα πλέον είναι προ των πυλών. Με τις πόλεις και τα σπίτια στολισμένα, ξεκινάει και η αναζήτηση του τέλειου δώρου η οποία μπορεί να είναι μία πρόκληση, ιδιαίτερα για όσους έχουν πάθος με τη μαγειρική. Για αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε έξι μοναδικές, προσεγμένες και πρωτότυπες ιδέες για δώρα που θα ενθουσιάσουν τους… ερασιτέχνες (και όχι μόνο) σεφ!

    Περισσότερα
Showing 65 to 72 of 118 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.