blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Γιατί η πίτσα στο μαντέμι είναι η καλύτερη πίτσα που θα φτιάξετε
    Γιατί η πίτσα στο μαντέμι είναι η καλύτερη πίτσα που θα φτιάξετε
    03/10/2023
    267 Προβολές μου αρέσει

    Comfort food, αγαπημένη «αμαρτία» αλλά και εθνικό φαγητό. Ο λόγος φυσικά για την πίτσα, ένα πιάτο που όσο απλό είναι στη σύλληψή του, τόσο δύσκολο είναι στην παρασκευή του. Για πολλούς, πίτσα είναι μία ιεροτελεστία με σαφείς κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται πιστά και για άλλους είναι απλά μία «πρόταση», ή ένας ενδεικτικός οδηγός για να φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες.

    Περισσότερα
  • Brownie με διπλή σοκολάτα στο μαντέμι!
    Brownie με διπλή σοκολάτα στο μαντέμι!
    23/08/2023
    256 Προβολές μου αρέσει

    Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα λαχταριστό brownie στο τηγάνι από μαντέμι εύκολα και απλά! Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να πιστεύετε και αποτελεί ιδανική επιλογή για να το συνοδεύσετε με πεκάν και παγωτό τα καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι ή την αυλή σας! 

    Περισσότερα
  • Τον Δεκαπενταύγουστο η παράδοση επιβάλλει ψήσιμο στο μαντέμι!
    Τον Δεκαπενταύγουστο η παράδοση επιβάλλει ψήσιμο στο μαντέμι!
    23/08/2023
    219 Προβολές μου αρέσει

    Η Ελλάδα είναι γνωστή για την πλούσια κουλτούρα, τις εκθαμβωτικές παραλίες και την παραδοσιακή κουζίνα της. Στις 15 Αυγούστου, την ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, οι Έλληνες γιορτάζουν με πανηγύρια, μουσική και φαγητό. Τι καλύτερο από το να ψήσουμε στη μαντεμένια πλάκα και να απολαύσουμε τη συγκεκριμένη μέρα και όχι μόνο. Ό,τι και να επιλέξετε, χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, αρνί, θα απογειώσετε τη γεύση του μόλις το ψήσετε στο μαντέμι!

    Περισσότερα
  • Μοσχαρίσια μπριζόλα flank ψημένη σε ατσάλινη πλάκα
    16/06/2022
    0 Προβολές μου αρέσει

    Απίθανη μοσχαρίσια μπριζόλα flank ψημένη σε ατσάλινη πλάκα πάνω στη φωτιά! Πολλά ευχαριστώ στον Βασίλη Πατσή για την υλοποίηση!

    Περισσότερα
Showing 113 to 116 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.