blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Τηγανητό ρύζι στο μαντέμι
    Τηγανητό ρύζι στο μαντέμι
    09/05/2023
    1057 Προβολές μου αρέσει

    Το τηγανητό ρύζι είναι από τα πιο εύκολα φαγητά που μπορείτε να φτιάξετε. Είναι ιδανική λύση όταν έχουν περισσέψει 2-3 υλικά στο ψυγείο σας και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε. Λίγα λαχανικά, ένα κρεμμύδι, 2 γαρίδες, ή οτιδήποτε άλλο σε μικρή ποσότητα που δεν φτάνει για κάποια άλλη συνταγή, για το τηγανητό ρύζι θα είναι μια χαρά!

    Περισσότερα
  • Κεφτεδάκια με λιαστές ντομάτες και τυρί
    Κεφτεδάκια με λιαστές ντομάτες και τυρί
    20/03/2023
    1040 Προβολές μου αρέσει

    Τρυφερές και ζουμερές μπουκιές από λιαστή ντομάτα και απίθανα κεφτεδάκια βουτηγμένα σε κόκκινη σάλτσα με λιωμένο τυρί, σκόρδο και φρέσκα μυρωδικά, όλα μαζί σιγομαγειρεμένα σε ένα κλασικό μαντεμένιο τηγάνι.

    Περισσότερα
  • Ψήσιμο στα κάρβουνα
    Ψήσιμο στα κάρβουνα
    18/04/2023
    1033 Προβολές μου αρέσει

    Το Πάσχα είναι μία γιορτή που χαρακτηρίζεται από αγάπη, κατάνυξη, ενσυναίσθηση αλλά και αρκετό… ψήσιμο! Για τους περισσότερους, το Πάσχα σηματοδοτεί τη λήξη της νηστείας και την επαναφορά στην… «κανονικότητα» του ψησίματος, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που το επιτρέπει και ο καιρός. 

    Περισσότερα
  • Πώς να καθαρίσετε το μαντεμένιο εμαγιέ σκεύος σας
    Πώς να καθαρίσετε το μαντεμένιο εμαγιέ σκεύος σας
    09/11/2023
    1018 Προβολές μου αρέσει

    Τα εμαγιέ μαντεμένια μαγειρικά σκεύη συνδυάζουν την ασυναγώνιστη συγκράτηση της θερμότητας του χυτοσιδήρου με μια επίστρωση σμάλτου που τα προστατεύουν από οξείδωση, τα κάνουν πιο κομψά και πιο αντικολλητικά. Είναι ένα πολυεργαλείο της κουζίνας, ιδανικό για τα πάντα, από σούπες που σιγοβράζουν μέχρι ψήσιμο ψωμιού. Αλλά με τη μεγάλη… γαστρονομική δύναμη έρχεται μεγάλη ευθύνη—το εμαγιέ χυτοσίδηρο σας χρειάζεται το σωστό είδος αγάπης για να διατηρήσει αυτές τις «μαγικές» ικανότητες. Εδώ είναι ο...

    Περισσότερα
  • Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στη γάστρα
    Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα στη γάστρα
    22/12/2023
    1016 Προβολές μου αρέσει

    Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα! Μπορεί να μην είναι το κατεξοχήν «παραδοσιακό» ελληνικό πιάτο για την ημέρα των Χριστουγέννων, είναι όμως από τα πιο νόστιμα, αρκεί να μαγειρευτεί σωστά. Θέλετε να έχετε μία ζουμερή, πεντανόστιμη γαλοπούλα που θα γίνει το αγαπημένο φαγητό για τις γιορτές (και όχι μόνο); Τότε προμηθευτείτε μία μαντεμένια γάστρα και ακολουθήστε «τυφλά» την παρακάτω απλή συνταγή!

    Περισσότερα
  • 5 πραγματάκια που δεν γνωρίζατε για τα μαντεμένια σκεύη
    5 πραγματάκια που δεν γνωρίζατε για τα μαντεμένια σκεύη
    13/02/2023
    1013 Προβολές μου αρέσει

    Τα μαντεμένια τηγάνια χρησιμοποιούνται για μαγείρεμα εδώ και εκατοντάδες χρόνια και είναι από τα παλαιότερα και πιο ανθεκτικά σκεύη μαγειρικής στην ιστορία.

    Περισσότερα
  • Ρολά κανέλας (cinnamon rolls) στη μαντεμένια γάστρα
    Ρολά κανέλας (cinnamon rolls) στη μαντεμένια γάστρα
    28/03/2024
    1001 Προβολές μου αρέσει

    Τα ρολά κανέλας, ένα γλυκό που έχει αιχμαλωτίσει τις καρδιές των λάτρεις της ζαχαροπλαστικής σε όλο τον κόσμο, είναι η επιτομή του comfort food. Προερχόμενα από τη βόρεια Ευρώπη, αυτές οι απολαυστικές λιχουδιές αποτελούνται από απαλή, αφράτη ζύμη που τυλίγεται με μια γενναιόδωρη γέμιση από βούτυρο, ζάχαρη και αλεσμένη κανέλα. Ψημένο στη χρυσαφένια τελειότητα, κάθε ρολό συχνά ολοκληρώνεται με ένα βελούδινο γλάσο ζάχαρης που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό..  Είτε σερβίρονται σαν πρωινό, ως...

    Περισσότερα
  • Γιατί είναι απλά τέλεια η μαντεμένια πλάκα ψησίματος Lodge LDP3;
    Γιατί είναι απλά τέλεια η μαντεμένια πλάκα ψησίματος Lodge LDP3;
    16/06/2022
    996 Προβολές μου αρέσει

    Επειδή πολύ απλά σε αυτή την μαντεμένια πλάκα ψησίματος μπορείτε να μαγειρέψετε και να ψήσετε απολύτως τα πάντα, παντού! Πρώτον, η μαντεμένια αυτή πλάκα ψησίματος έχει 2 όψεις. Από την επίπεδη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απλή μαντεμένια πλάκα για μαγείρεμα κρέατος, ψαριών, λαχανικών, μανιταριών ακόμα και ορθογώνιας πίτσας. Δηλαδή...

    Περισσότερα
Showing 81 to 88 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.