blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Ψησταριές υγραερίου: 5 λόγοι για να τις επιλέξετε
    Ψησταριές υγραερίου: 5 λόγοι για να τις επιλέξετε
    09/10/2023
    992 Προβολές μου αρέσει

    Ας είμαστε ειλικρινείς: Το ψήσιμο στην ψησταριά δεν είναι απλά μαγείρεμα. Είναι τέχνη, είναι παράδοση και για πολλούς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Και παρόλο που υπάρχουν διάφοροι τύποι ψησταριών, από κάρβουνο έως ηλεκτρικές, οι ψησταριές υγραερίου έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα. Θέλετε να μάθετε το γιατί;

    Περισσότερα
  • Σπιτικά ραβιόλια στο μαντέμι
    Σπιτικά ραβιόλια στο μαντέμι
    17/11/2023
    977 Προβολές μου αρέσει

    Τα ραβιόλια είναι ένα αγαπημένο ιταλικό φαγητό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζυμαρικά καθώς είναι από τα λίγα που είναι… γεμιστά. Και μπορεί για πολλούς να ακούγεται σαν ένα πιάτο που είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο εμείς για μία ακόμα φορά, σας έχουμε τη λύση με μία συνταγή εύκολη και νόστιμη που θα κάνετε ξανά και ξανά! 

    Περισσότερα
  • Η Σαρακοστή μας καλεί για γαρίδες στη γάστρα
    Η Σαρακοστή μας καλεί για γαρίδες στη γάστρα
    11/03/2023
    976 Προβολές μου αρέσει

    Διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής και είτε ακολουθούμε τη νηστεία είτε όχι, επιλέγουμε να απολαύσουμε μεζέδες που μυρίζουν θάλασσα και μπαίνουμε στο κλίμα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μαγειρέψουμε κριθαρότο με γαρίδες στην αγαπημένη μας μαντεμένια γάστρα!

    Περισσότερα
  • Καρμπονάρα στο μαντέμι
    Καρμπονάρα στο μαντέμι
    18/05/2023
    956 Προβολές μου αρέσει

    H καρμπονάρα είναι ένα κλασικό ιταλικό πιάτο που έχει κερδίσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Το πιάτο φημίζεται για την απαλή και κρεμώδη υφή του, με μια πλούσια και γευστική σάλτσα από αυγά, τυρί πεκορίνο και μαύρο πιπέρι. Παρακάτω θα δείτε μία νόστιμη συνταγή αλά Ιταλικά που θα ετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα στο μαντεμενιο τηγάνι σας με υλικά από την Ελλάδα!

    Περισσότερα
  • Μπούτια κοτόπουλου στο τηγάνι με λεμόνι, σπανάκι και κριθαράκι
    Μπούτια κοτόπουλου στο τηγάνι με λεμόνι, σπανάκι και κριθαράκι
    06/02/2023
    924 Προβολές μου αρέσει

    Αυτή η συνταγή για το μαντεμένιο τηγάνι σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα χάρη στις έντονες γεύσεις που αναδεικνύουν το κοτόπουλο όπως το λεμόνι, το σκόρδο και το δεντρολίβανο. Εύκολη συνταγή, που γίνεται αρκετά γρήγορα σε λιγότερο από μια ώρα.

    Περισσότερα
  • Solingen: Η πόλη των μαχαιριών
    Solingen: Η πόλη των μαχαιριών
    16/06/2022
    922 Προβολές μου αρέσει

    Ο επισκέπτης που θα περπατήσει στα δρομάκια του Solingen, θα δει σε πολλά σημεία της πόλης απομεινάρια των παλιών εργαστηρίων κατασκευής μαχαιριών (μαχαιροποιείων), σκουριασμένα τεράστια σφυριά, τεράστιους παρατημένους τροχούς λείανσης και φυσικά θα έχει την ευκαιρία να μπει σε απίστευτα μαγαζιά για να αγοράσει μαχαίρια πολύ υψηλής ποιότητας.

    Περισσότερα
  • Κοτόπουλο με καραμελωμένα πράσα σε μαντεμένιο τηγάνι
    Κοτόπουλο με καραμελωμένα πράσα σε μαντεμένιο τηγάνι
    16/06/2022
    856 Προβολές μου αρέσει

    Καμιά φορά μια απλή συνταγή με ελάχιστα συστατικά μπορεί δώσει άριστο γευστικό αποτέλεσμα. Μια καλή μπριζόλα με μόλις λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι δεν χρειάζεται κανένα άλλο συστατικό για να γίνει ένα τέλειο γεύμα. Έτσι και αυτή η συνταγή χρειάζεται μόνο τα ελάχιστα: ένα κοτόπουλο (κατά προτίμηση αλανιάρικο, γιατί είναι πιο γευστικό και πιο υγιεινό), λίγα πράσα, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Το ψήσιμο του κοτόπουλου στο μαντέμι είναι υπέροχο: καθώς το μαντέμι πυρώνει μέσα στο φούρνο στους 190°C...

    Περισσότερα
  • Ρεβύθια με μελιτζάνες στη μαντεμένια γάστρα
    Ρεβύθια με μελιτζάνες στη μαντεμένια γάστρα
    19/02/2023
    824 Προβολές μου αρέσει

    Αν είσαστε vegan έχουμε για εσάς την πιο νόστιμη συνταγή, ιδανική τώρα τοι χειμώνα: Ρεβύθια με μελιτζάνες στη μαντεμένια γάστρα.

    Περισσότερα
Showing 97 to 104 of 118 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.