blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Δημοφιλή άρθρα

  • Πως κατασκευάζονται τα μαντεμένια σκεύη της Lodge
    16/06/2022
    1631 Προβολές μου αρέσει

    Μια μικρή περιήγηση στο εργοστάσιο της Lodge και πως κατασκευάζονται τα μαντεμένια σκεύη της Lodge.

    Περισσότερα
  • Το καλοκαίρι στο πιάτο σας! Μπριάμ στη γάστρα
    Το καλοκαίρι στο πιάτο σας! Μπριάμ στη γάστρα
    18/07/2023
    1614 Προβολές μου αρέσει

    Τις ζεστές αυτές μέρες που διανύουμε, μία βόλτα στη λαϊκή της γειτονιάς είναι αρκετή για να μας κάνει να αγοράσουμε χρωματιστά καλοκαιρινά λαχανικά. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για ελαφρύ αλλά πλούσιο σε βιταμίνες φαγητό. Για το λόγο αυτό, στην ερώτηση «Τι θα φτιάξουμε σήμερα;», η απάντηση είναι «Μπριάμ»! Για να γίνει νόστιμο και θρεπτικό, το μπριάμ μαγειρεύεται άψογα στη μαντεμένια γάστρα.

    Περισσότερα
  • Μπενιέ με Ganache σοκολάτας στο μαντέμι
    Μπενιέ με Ganache σοκολάτας στο μαντέμι
    09/02/2024
    1581 Προβολές μου αρέσει

    Τα μπενιέ είναι για πολλούς η επιτομή της γαλλικής ζαχαροπλαστικής. Ελαφριά, νόστιμα, λαχταριστά, είναι ένα γλυκό που μπορεί να φαίνεται απλό, είναι όμως αρκετά τεχνικό και για πολλούς χρειάζεται… αγάπη, άρα είναι ό,τι πρέπει για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Εμείς σας έχουμε την παρακάτω συνταγή η οποία θα σας καθοδηγήσει να φτιάξετε σπιτικά μπενιέ με σοκολάτα εύκολα, στο μαντεμένιο σας τηγάνι! 

    Περισσότερα
  • Καθαρίζουμε και συντηρούμε τα μαντεμένια μας σκεύη… σωστά!
    Καθαρίζουμε και συντηρούμε τα μαντεμένια μας σκεύη… σωστά!
    27/02/2023
    1571 Προβολές μου αρέσει

    Τα μαντεμένια σκεύη είναι τρομερά ανθεκτικά όμως, όπως όλα τα πράγματα, χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα για να επωφελούμαστε πάντα από τις ιδιότητες τους και να απολαμβάνουμε τις μοναδικές γεύσεις που μας προσφέρουν.

    Περισσότερα
  • Τι να μην μαγειρέψετε στο σκεύος από μαντέμι
    Τι να μην μαγειρέψετε στο σκεύος από μαντέμι
    06/03/2023
    1551 Προβολές μου αρέσει

    Η χρήση των σκευών από μαντέμι έχει πολλά οφέλη. Όμως, υπάρχουν τρόφιμα που δεν πρέπει να μαγειρέψετε στο μαντεμένιο τηγάνι ή τη μαντεμένια γάστρα σας.

    Περισσότερα
  • Γιατί να ψήσετε κρέας και ψάρι σε σχαροτήγανο: Η τελειότητα του ψησίματος στο μάτι της κουζίνας!
    Γιατί να ψήσετε κρέας και ψάρι σε σχαροτήγανο: Η τελειότητα του ψησίματος στο μάτι της κουζίνας!
    02/11/2023
    1543 Προβολές μου αρέσει

    Το σχαροτήγανο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη της κουζίνας που αγαπά τη γεύση του μπάρμπεκιου αλλά δεν μπορεί πάντα να έχει πρόσβαση σε μια υπαίθρια ψησταριά. Αυτά τα μοναδικά σχεδιασμένα τηγάνια μπορούν ως… δια μαγείας να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψησίματος ακριβώς πάνω στην εστία της κουζίνας σας. Πώς όμως το καταφέρνουν αυτό; Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί το ψήσιμο κρέατος και ψαριού σε σχαροτήγανο μπορεί να «απογειώσει» το γαστρονομικό σας παιχνίδι!

    Περισσότερα
  • Μυρωδάτο ψωμί με κανέλα και ζάχαρη
    Μυρωδάτο ψωμί με κανέλα και ζάχαρη
    16/06/2022
    1514 Προβολές μου αρέσει

    Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παρασκευή ψωμιού. Να λοιπόν μια εύκολη συνταγή για λαχταριστό γλυκό ψωμί με κανέλα και ζάχαρη που θα κάνει το σπίτι σας να μοσχοβολήσει και την κοιλιά σας να γουργουρίσει!

    Περισσότερα
  • Ρεβύθια με κάρυ σε μαντεμένια γάστρα
    Ρεβύθια με κάρυ σε μαντεμένια γάστρα
    16/06/2022
    1491 Προβολές μου αρέσει

    Η μαντεμένια γάστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πάνω στην εστία όσο και μέσα στο φούρνο. Είναι λοιπόν ιδανική για να φτιάξουμε τη συγκεκριμένη συνταγή χωρίς να λερώνουμε πολλά και διαφορετικά σκεύη: αφού σοτάρουμε όλα τα υλικά μας, απλά σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο. Εάν έχετε τζάκι μπορείτε να δοκιμάσετε τη...

    Περισσότερα
Showing 49 to 56 of 116 (15 Pages)
Blog navigation

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.