Μαντέμι

Υψηλής ποιότητας σκεύη μαγειρικής

  • Ρεβύθια με κάρυ σε μαντεμένια γάστρα

    Η μαντεμένια γάστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πάνω στην εστία όσο και μέσα στο φούρνο. Είναι λοιπόν ιδανική για να φτιάξουμε τη συγκεκριμένη συνταγή χωρίς να λερώνουμε πολλά και διαφορετικά σκεύη: αφού σοτάρουμε όλα τα υλικά μας, απλά σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο. Εάν έχετε τζάκι μπορείτε να δοκιμάσετε τη...
  • Πλεονεκτήματα χρήσης μαντεμένιων σκευών μαγειρικής

    Είναι γεγονός ότι τα μαντεμένια σκεύη μπορεί να σας ακούγονται πολύ παλιομοδίτικα για την κουζίνα σας. Κι όμως, τα μαντεμένια σκεύη επανέρχονται δυναμικά ως βασικός εξοπλισμός κάθε σύγχρονης κουζίνας. Η ανθεκτικότητά τους, η απίθανη διάχυση θερμότητας και η δυνατότητα να μπαίνουν από το μάτι κατευθείαν στο φούρνο ή ακόμα και πάνω στα κάρβουνα, τα κάνουν ασυναγώνιστα.
  • Πανεύκολη συνταγή για μοσχαρίσια μπριζόλα

    Το μαντέμι έχει την ικανότητα να διατηρεί τη θερμότητα για περισσότερο χρόνο. Έτσι είναι ιδανικό για να φτιάξετε την πιο ζουμερή και λαχταριστή μπριζόλα αφού επιτρέπει να δημιουργηθεί μια κρούστα στο εξωτερικό του κρέατος χωρίς να παραψηθεί το εσωτερικό.
  • Οδηγίες χρήσης, καθαρισμού και συντήρησης μαντεμένιων σκευών

    Ακολουθήστε μερικές απλές συμβουλές και το μαντεμένιο σκεύος σας θα κρατήσει γενιές ολόκληρες!

4 Άρθρο(α)