Μαντέμι

Υψηλής ποιότητας σκεύη μαγειρικής

  • Μυρωδάτο ψωμί με κανέλα και ζάχαρη

    Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την παρασκευή ψωμιού. Να λοιπόν μια εύκολη συνταγή για λαχταριστό γλυκό ψωμί με κανέλα και ζάχαρη που θα κάνει το σπίτι σας να μοσχοβολήσει και την κοιλιά σας να γουργουρίσει!
  • Τι είναι το teflon;

    Πρόκειται για το εμπορικό όνομα μιας ουσίας με βάση το PTFE ή αλλιώς πολυτετραφθοροαιθυλένιο που χρησιμοποιείται από την εταιρεία Chemours. Η τελευταία, που δημιουργήθηκε το 2015, είναι παρακλάδι της εταιρείας DuPontCo., η οποία ανακάλυψε την ουσία το 1938. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα σκεύη μαγειρικής που έχουν επίστρωση teflon είναι ότι όταν υπερθερμαίνονται, το teflon διασπάται και εκλύονται επικίνδυνες για την υγεία αναθυμιάσεις. Η χρήση επομένως των μαντεμένιων σκευών υπερτερεί σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα: στο θέμα της υγείας.
  • Παέγια με θαλασσινά σε μαντεμένιο τηγάνι (skillet)

    Παρόλο που η αυθεντική ισπανική παέγια δεν φτιάχνεται σε skillet, το σκεύος αυτό προσφέρεται για τη συγκεκριμένη συνταγή διότι μεταφέρεται εύκολα από το μάτι της κουζίνας στο φούρνο σας. Έτσι μπορείτε να ολοκληρώσετε τη συνταγή χρησιμοποιώντας ένα μόνο σκεύος!
  • Εύκολη τάρτα με φράουλες σε μαντεμένιο τηγάνι

    Σε ένα skillet, εκτός από απίστευτες μπριζόλες, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες πίτσες, ψάρια, παέγιες αλλά και υπέροχες ζύμες και γλυκά. Για τη συγκεκριμένη συνταγή χρειάζεστε τα παρακάτω υλικά και όρεξη να δημιουργήσετε!
  • Διαφορές μεταξύ σφυρήλατων και μαντεμένιων σκευών

    Αρκετοί φίλοι μας ρωτάτε για τις διαφορές μεταξύ ενός σφυρήλατου και ενός μαντεμένιου τηγανιού. Για παράδειγμα, αν είναι και τα δύο από μαντέμι, γιατί τα σφυρήλατα είναι πιο ελαφριά, ποιο κάνει για τη φωτιά, αν μπαίνουν στο φούρνο κ.λπ. Παρόλο που και τα δύο σκεύη είναι κατασκευασμένα από κράμα σιδήρου, υπάρχουν μερικές διαφορές μεταξύ τους.

Είδη 1 εώς 5 από 10 σύνολο

  1. 1
  2. 2