Τηγάνια

Τα μαντεμένια τηγάνια, τα σχαροτήγανα αλλά και τα σφυρήλατα τηγάνια έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού: να μπουν στο φούρνο, σε κεραμικές ή επαγωγικές εστίες ή απευθείας πάνω σε κάρβουνα. Είναι τέλεια για μαγείρεμα και πολύ εντυπωσιακά επίσης για σερβίρισμα.

Αν θέλετε να μάθετε ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ μαντεμένιων και σφυρήλατων σκευών διαβάστε το σχετικό άρθρο μας "Διαφορές μεταξύ σφυρήλατων και μαντεμένιων σκευών".

 
24

1 Προϊόν(τα)

  1. Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με inox χερούλι

    119,90 €

    Άμεσα Διαθέσιμο

    4700 gr

    • Βαθύ μαντεμένιο τηγάνι με καπάκι pyrex και inox χερούλι
    • Υγιεινό μαγείρεμα χωρίς επιστρώσεις και τοξικές ουσίες PTFE και PFOA
    • Εξαιρετική διάχυση θερμότητας
    • Υψηλή ικανότητα σταθερής θερμοκρασίας μαγειρέματος
    • Έτοιμο για χρήση (pre-seasoned)
    • Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών (ηλεκτρικές, γκαζιού, κεραμικές, επαγωγικές)
    • Κατάλληλο για μαγείρεμα απευθείας πάνω στη φωτιά ή σε κάρβουνα
    • Υλικό: Χυτοσίδηρος (μαντέμι)
    • Διάμετρος πάτου: 25 cm
    • Διάμετρος στο χείλος: 28 cm
    • Συνολικό ύψος: 7 cm (χωρίς το καπάκι)
    • Ωφέλιμο ύψος (εσωτερική διάσταση): 6,5 cm 
    • Βάρος: 4,7 kg (μαζί με το καπάκι)
    • Εγγύηση: 25 χρόνια
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Σουηδία, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας

    Μάθετε περισσότερα
 
24

1 Προϊόν(τα)