OUR BLOG
• Βαθύ μαντεμένιο τηγάνι με καπάκι pyrex και inox χερούλι
• Υγιεινό μαγείρεμα χωρίς επιστρώσεις και τοξικές ουσίες PTFE και PFOA
• Εξαιρετική διάχυση θερμότητας
• Υψηλή ικανότητα σταθερής θερμοκρασίας μαγειρέματος
• Έτοιμο για χρήση (pre-seasoned)
• Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών (ηλεκτρικές, γκαζιού, κεραμικές, επαγωγικές)
• Είναι τέλειο για χρήση σε ψησταριές υγραερίου
• Κατάλληλο για μαγείρεμα απευθείας πάνω στη φωτιά ή σε κάρβουνα
• Υλικό: Χυτοσίδηρος (μαντέμι)
• Διάμετρος πάτου: 19 cm
• Διάμετρος στο χείλος: 25 cm
• Συνολικό ύψος: 6,5 cm (χωρίς το καπάκι)
• Ωφέλιμο ύψος (εσωτερική διάσταση): 6 cm
• Βάρος: 3,4 kg (μαζί με το καπάκι)
• Εγγύηση: 25 χρόνια
• Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Σουηδία, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας
Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) της Carl Victor κατασκευάζεται στο Höganäs της Σουηδίας, με μεράκι και αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα και την επεξεργασία των πρώτων υλών. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό σκεύος που γίνεται αμέσως το βασικό εργαλείο σας στην κουζίνα, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε στο σπίτι.
Σχεδιασμένο από τον Göran Ek, το μαντεμένιο τηγάνι της Carl Victor έχει βάθος 6 cm, και διαθέτει καπάκι pyrex και inox χερούλι. Η διάμετρος του πάτου είναι 19 cm.
Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλων των ειδών τις εστίες (κεραμικές, επαγωγικές, γκαζιού ή ηλεκτρικές) αλλά και κατευθείαν πάνω σε φωτιά (για παράδειγμα, στο τζάκι ή σε μια φωτιά στο camping). Είναι επίσης κατάλληλο για να μαγειρέψετε ή να κάνετε απίθανα bbq σε ψησταριά υγραερίου. Είναι ήδη pre-seasoned, δηλαδή έχει γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός με φυτικό λάδι το οποίο έχει δημιουργήσει το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό. Ταυτόχρονα το φιλμ αυτό (πατίνα) προστατεύει τον χυτοσίδηρο από την οξείδωση. Η διαδικασία αυτή είναι φυσική και δεν περιλαμβάνει χρήση χημικών ή άλλων τοξικών ουσιών. Άλλωστε, μια από τις αρχές της οικογενειακής επιχείρησης Carl Victor είναι η απουσία χρήσης τοξικών ή επιβλαβών ουσιών σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.
Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν περιέχουν τεχνητές χημικές ενώσεις σαν το Teflon. Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη.
Σημείωση: Μετρήστε προσεκτικά τις εστίες σας ώστε να ταιριάζουν με τη διάμετρο του πάτου του τηγανιού που θέλετε. Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.
- Βάρος
- 3400 gr
- Τύπος
- Τηγάνια με καπάκι
- Κατασκευαστής
- Carl Victor
- Εγγύηση
- 25 χρόνια
- Χρώμα
- Μαύρο
- Υλικό
- 100% Μαντέμι
- Διάμετρος Πάτου
- 19 cm
- Χερούλι
- Inox
- Σχήμα
- Στρογγυλό