Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορίες ή σχόλια παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε μας ένα email στο info@mantemi.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες περίπου.Οδηγίες για να έρθετε στο κατάστημα μας (Ελ. Βενιζέλου 57, Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15341)

(Ώρες εξυπηρέτησης: Δε-Πα: 10-5)

 

1. Με το αυτοκίνητο

Από την άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων, λίγο μετά το σταθμό μετρό Νομισματοκοπείο, στρίψτε δεξιά στην οδό Ηπείρου. Μετά από 100 m στρίψτε δεξιά διαγώνια στην Ελ. Βενιζέλου και συνεχίστε ευθεία για περίπου 800 m. Το κατάστημα βρίσκεται στα αριστερά σας (συστεγάζεται με το κατάστημα του lightgear).


Από την κάθοδο της λεωφόρου Μεσογείων, στρίψτε αριστερά στο πρώτο φανάρι που θα συναντήσετε μετά την πλατεία της Αγ. Παρασκευής (οδός Ηπείρου). Μετά από 100 m στρίψτε δεξιά διαγώνια στην Ελ. Βενιζέλου και συνεχίστε ευθεία για περίπου 800 m. Η αποθήκη βρίσκεται στα αριστερά σας (συστεγάζεται με το κατάστημα του lightgear).

Αν έρχεστε από την Αττική Οδό ακολουθήστε την κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο και την Περιφερειακή Υμηττού και βγείτε στην έξοδο Υ3 Δημόκριτος. Μόλις βγείτε από την Αττική Οδό προχωρήστε στην οδό Νεαπόλεως και στρίψτε δεξιά στο βενζινάδικο BP. Συνεχίστε δτην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε'. Μετά από 400 m στρίψτε δεξιά στην Ελ. Βενιζέλου και συνεχίστε λίγο ακόμα μέχρι να συναντ'ησετε το νούμερο 57 που βρίσκεται η Αποθήκη μας.

2. Με το Μετρό

Η διαδρομή από τη στάση Νομισματοκοπείο έως το κατάστημα μας είναι περίπου 13 λεπτά με τα πόδια.
Στη στάση Νομισματοκοπείο βγείτε στην έξοδο Κονδυλάκη και ανεβείτε το δρόμο για 50 m περίπου. Στρίψτε αριστερά στην οδό Δημητρακοπούλου και στη συνέχεια δεξιά στην οδό Σολωμού. Συνεχίστε για 500 m περίπου και στη συνέχεια στρίψτε αριστερά στην οδό Καραϊσκάκη. Στο φανάρι που θα συναντήσετε στρίψτε δεξιά. Προχωρήστε 150 m περίπου και θα μας βρείτε στα αριστερά σας.

3. Με το λεωφορείο

Η πιο κοντινή στάση λεωφορείου που εξυπηρετεί είναι η 2η Αγίας Παρασκευής, λίγα μόλις μέτρα από το κατάστημα μας.
Στη στάση αυτή σταματάνε τα λεωφορεία Β5 (Στ. Λαρίσης - Αγ. Παρασκευή) και 406 (Στ. Πλακεντίας - Στ. Νομισματοκοπείο).
Μπορείτε να ενημερωθείτε καλύτερα κατευθείαν στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Α.