×
×
blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι

Κώδ. 50320

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

favorite_border
  • Χωρίς απόθεμα
Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι
search
  • Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr

Μαντεμένιο τηγάνι βαθύ με καπάκι pyrex Carl Victor 28cm με ξύλινο χερούλι

Κώδ. 50320

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

favorite_border
Μη Διαθέσιμο
114,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Ειδοποιήστε με όταν είναι διαθέσιμο

favorite_border

Βάρος 4700 gr

• Βαθύ μαντεμένιο τηγάνι με καπάκι pyrex και ξύλινο χερούλι
• Υγιεινό μαγείρεμα χωρίς επιστρώσεις και τοξικές ουσίες PTFE και PFOA
• Εξαιρετική διάχυση θερμότητας
• Υψηλή ικανότητα σταθερής θερμοκρασίας μαγειρέματος
• Έτοιμο για χρήση (pre-seasoned)
• Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών (ηλεκτρικές, γκαζιού, κεραμικές, επαγωγικές)
• Συνδυάζεται επίσης τέλεια σε ψησταριές υγραερίου
• Κατάλληλο για μαγείρεμα απευθείας πάνω στη φωτιά ή σε κάρβουνα
• Υλικό: Χυτοσίδηρος (μαντέμι)
• Διάμετρος πάτου: 22,5 cm
• Διάμετρος στο χείλος: 28 cm
• Συνολικό ύψος: 7 cm (χωρίς το καπάκι)
• Ωφέλιμο ύψος (εσωτερική διάσταση): 6,5 cm 
• Βάρος: 4,7 kg (μαζί με το καπάκι)
• Εγγύηση: 25 χρόνια
• Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Σουηδία, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας

Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) της Carl Victor κατασκευάζεται στο Höganäs της Σουηδίας, με μεράκι και αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα και την επεξεργασία των πρώτων υλών. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό σκεύος που γίνεται αμέσως το βασικό εργαλείο σας στην κουζίνα, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε στο σπίτι.

Σχεδιασμένο από τον Göran Ek, το μαντεμένιο τηγάνι της Carl Victor έχει βάθος 6,5 cm, και διαθέτει καπάκι pyrex και ξύλινο χερούλι. Η διάμετρος του πάτου είναι 22,5 cm.

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλων των ειδών τις εστίες (κεραμικές, επαγωγικές, γκαζιού ή ηλεκτρικές) αλλά και κατευθείαν πάνω σε φωτιά (για παράδειγμα, στο τζάκι ή σε μια φωτιά στο camping). Είναι επίσης τέλειο για χρήση σε ψησταριά υγραερίου. Είναι ήδη pre-seasoned, δηλαδή έχει γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός με φυτικό λάδι το οποίο έχει δημιουργήσει το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό. Ταυτόχρονα το φιλμ αυτό (πατίνα) προστατεύει τον χυτοσίδηρο από την οξείδωση. Η διαδικασία αυτή είναι φυσική και δεν περιλαμβάνει χρήση χημικών ή άλλων τοξικών ουσιών. Άλλωστε, μια από τις αρχές της οικογενειακής επιχείρησης Carl Victor είναι η απουσία χρήσης τοξικών ή επιβλαβών ουσιών σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Στα σκεύη αυτά μικρές αισθητικές ατέλειες ή/και μικρές χρωματικές ανωμαλίες θεωρούνται αποδεκτές και οφείλονται στην χύτευση του μετάλλου.

Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν περιέχουν τεχνητές χημικές ενώσεις σαν το Teflon.  Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη. 

Σημείωση: Μετρήστε προσεκτικά τις εστίες σας ώστε να ταιριάζουν με τη διάμετρο του πάτου του τηγανιού που θέλετε. Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.

  • Βάρος 4700 gr
  • Τύπος Τηγάνια με καπάκι
  • Κατασκευαστής Carl Victor
  • Εγγύηση 25 χρόνια
  • Χρώμα Μαύρο
  • Υλικό 100% Μαντέμι
  • Διάμετρος Πάτου 22 cm
  • Χερούλι Ξύλινο
  • Σχήμα Στρογγυλό
Σχόλια (0)
  • Τι είναι το seasoning και πως εφαρμόζεται στα μαντεμένια τηγάνια;
    Σημείωση: Η διαδικασία αυτή δεν ισχύει για τα ατσάλινα ή τα σφυρήλατα σκεύη. Το seasoning είναι μια διαδικασία κατά την οποία δημιουργούμε μια φυσική αντικολλητική επίστρωση στα μαντεμένια τηγάνια καίγοντας φυτικό λάδι. Για το σωστό seasoning ενός μαντεμένιου τηγανιού, καθαρίστε και στεγνώστε πρώτα το τηγάνι και, στη συνέχεια, περάστε ένα λεπτό στρώμα φυτικού λαδιού σε όλο το τηγάνι, συμπεριλαμβανομένης της λαβής και της εξωτερικής επιφάνειας. Τοποθετήστε το τηγάνι ανάποδα στη μεσαία σχάρα ενός φούρνου στους 230 περίπου βαθμούς Κελσίου και ψήστε για 90 λεπτά. Σβήστε το φούρνο και αφήστε το τηγάνι να κρυώσει εντελώς μέσα στο φούρνο πριν το αφαιρέσετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το άρθρο μας: Ειδικές οδηγίες χρήσης, καθαρισμού και συντήρησης μαντεμένιων σκευών.

Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) της Carl Victor κατασκευάζεται στο Höganäs της Σουηδίας, με μεράκι και αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα και την επεξεργασία των πρώτων υλών. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό σκεύος που γίνεται αμέσως το βασικό εργαλείο σας στην κουζίνα, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε στο σπίτι.

Σχεδιασμένο από τον Göran Ek, το μαντεμένιο τηγάνι της Carl Victor έχει βάθος 6,5 cm, και διαθέτει καπάκι pyrex και ξύλινο χερούλι. Η διάμετρος του πάτου είναι 22,5 cm.

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλων των ειδών τις εστίες (κεραμικές, επαγωγικές, γκαζιού ή ηλεκτρικές) αλλά και κατευθείαν πάνω σε φωτιά (για παράδειγμα, στο τζάκι ή σε μια φωτιά στο camping). Είναι επίσης τέλειο για χρήση σε ψησταριά υγραερίου. Είναι ήδη pre-seasoned, δηλαδή έχει γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός με φυτικό λάδι το οποίο έχει δημιουργήσει το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό. Ταυτόχρονα το φιλμ αυτό (πατίνα) προστατεύει τον χυτοσίδηρο από την οξείδωση. Η διαδικασία αυτή είναι φυσική και δεν περιλαμβάνει χρήση χημικών ή άλλων τοξικών ουσιών. Άλλωστε, μια από τις αρχές της οικογενειακής επιχείρησης Carl Victor είναι η απουσία χρήσης τοξικών ή επιβλαβών ουσιών σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Στα σκεύη αυτά μικρές αισθητικές ατέλειες ή/και μικρές χρωματικές ανωμαλίες θεωρούνται αποδεκτές και οφείλονται στην χύτευση του μετάλλου.

Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν περιέχουν τεχνητές χημικές ενώσεις σαν το Teflon.  Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη. 

Σημείωση: Μετρήστε προσεκτικά τις εστίες σας ώστε να ταιριάζουν με τη διάμετρο του πάτου του τηγανιού που θέλετε. Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.

Βάρος
4700 gr
Τύπος
Τηγάνια με καπάκι
Κατασκευαστής
Carl Victor
Εγγύηση
25 χρόνια
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
100% Μαντέμι
Διάμετρος Πάτου
22 cm
Χερούλι
Ξύλινο
Σχήμα
Στρογγυλό
favorite_border
Σχόλια (0)

ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

favorite_border
Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.