blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm

Κώδ. 50380
grade
Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm
search
  • Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr
Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr
Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm | www.mantemi.gr

Μαντεμένια κατσαρόλα 4lt με μαντεμένιο καπάκι Carl Victor 24cm

Κώδ. 50380
grade
Άμεσα Διαθέσιμο
114,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Βάρος 5800 gr

• Μαντεμένια κατσαρόλα με μαντεμένιο καπάκι
• Υγιεινό μαγείρεμα χωρίς επιστρώσεις και τοξικές ουσίες PTFE και PFOA
• Εξαιρετική διάχυση θερμότητας
• Υψηλή ικανότητα σταθερής θερμοκρασίας μαγειρέματος
• Έτοιμη για χρήση (pre-seasoned)
• Κατάλληλη για μαγείρεμα απευθείας πάνω σε φωτιά, σε ηλεκτρική εστία, επαγωγική εστία, σε ξυλόφουρνο, στο bbq ή ακόμα και στο τζάκι
• Υλικό: Χυτοσίδηρος (μαντέμι)
• Συνολικό ύψος: 17 cm
• Ύψος χωρίς το καπάκι: 10 cm  
• Χωρητικότητα: 4 lt
• Διάμετρος πάτου: 20 cm
• Διάμετρος στο χείλος: 24 cm
• Βάρος: 5,8 kg
• Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στη Σουηδία, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας

Απίθανη μαντεμένια κατσαρόλα της Carl Victor, μεσαίου μεγέθους (χωρητικότητα: 4lt), ιδανική για χρήση απευθείας πάνω σε φωτιά, σε ξυλόφουρνο, στο bbq ή ακόμα και στο τζάκι. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρικό μάτι, κεραμική ή επαγωγική εστία. Το μαντεμένιο καπάκι δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες ψησίματος, καθώς όλη η θερμότητα εγκλωβίζεται μέσα στη γάστρα και ψήνει το φαγητό ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές. Η κατσαρόλα είναι ήδη pre-seasoned και έτοιμη για χρήση, δηλαδή έχει γίνει η απαραίτητη επάλειψη με φυτικό λάδι που δημιουργεί το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό.  Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη. 

Σχεδιασμένη από τον Göran Ek, η μαντεμένια κατσαρόλα της Carl Victor έχει την ιδανική καμπυλότητα εσωτερικά για ευκολία στο μαγείρεμα και το καθάρισμα. Η διάμετρος του πάτου είναι 20 cm, ενώ η διάμετρος στο χείλος είναι 24 cm.

Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Το μαγείρεμα σε μια μαντεμένια κατσαρόλα είναι γενικά αργό και πολύ οικονομικό: τα φαγητά μαγειρεύονται αργά, χωρίς θερμοκρασιακές διακυμάνσεις, σε χαμηλή φωτιά, διατηρώντας τους χυμούς τους και δημιουργώντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν υπάρχουν τεχνητές χημικές ενώσεις όπως το Teflon. 

Σημείωση: Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.

  • Βάρος 5800 gr
  • Τύπος Γάστρες με επίπεδο πάτο
  • Κατασκευαστής Carl Victor
  • Εγγύηση 25 χρόνια
  • Χρώμα Μαύρο
  • Διαστάσεις 24 cm
  • Υλικό 100% Μαντέμι
  • Συνολική Χωρητικότητα 4 lt
  • Με Πόδια Στήριξης Όχι
Σχόλια (1)
grade
  • Είναι καλύτερα να πάρω μια εμαγιέ μαντεμένια γάστρα ή μια μαντεμένια γάστρα χωρίς επίστρωση;

    Οι εμαγιέ μαντεμένιες γάστρες έχουν μια λεία επιφάνεια εσωτερικά που τις καθιστά εύκολες να καθαριστούν και να συντηρηθούν. Μπορείτε να τις βρείτε επίσης σε μια πληθώρα χρωμάτων και να δώσετε έτσι μια πιο pop ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας. Η επισμάλτωση (εμαγιέ), είναι ουσιαστικά μια μορφή υάλωσης του σκεύους, που δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα το οποίο εμποδίζει τον χυτοσίδηρο (μαντέμι) να σκουριάσει ή να αντιδράσει με όξινα τρόφιμα. Όμως, οι εμαγιέ μαντεμένιες γάστρες είναι γενικά πιο ακριβές και δεν είναι τόσο ανθεκτικές γιατί η επίστρωση σμάλτου μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει με την πάροδο του χρόνου. Επίσης η επισμάλτωση μπορεί να αρχίσει να εμφανίζει λεκέδες με την πάροδο του χρόνου.

    Από την άλλη πλευρά, οι μαντεμένιες γάστρες χωρίς επίστρωση είναι πιο οικονομικές και πιο ανθεκτικές από τις εμαγιέ. Είναι επίσης πιο ευέλικτες με την έννοια ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τζάκι αλλά και κατευθείαν πάνω ή μέσα σε κάρβουνα (οι εμαγιέ έχουν ένα θερμοκρασιακό όριο). Οι γάστρες αυτές δεν έχουν κάποια επίστρωση που μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει αλλά είναι λιγότερο αντικολλητικές και καθαρίζονται πιο δύσκολα. Επίσης, χρειάζονται μια ελαφριά συντήρηση που και που για να είναι πάντα ελαφρώς λαδωμένες ώστε να προστατεύονται από τη σκουριά.

    Γενικά, εάν προτιμάτε την ευκολία καθαρισμού και συντήρησης και είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε κάτι παραπάνω, μια εμαγιέ μαντεμένια γάστρα είναι μάλλον πιο κατάλληλη για εσάς. Αν όμως προτιμάτε ένα σκληροτράχηλο σκεύος, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και μεγάλη ευελιξία, τότε μια μαντεμένια γάστρα χωρίς επίστρωση μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Απίθανη μαντεμένια κατσαρόλα της Carl Victor, μεσαίου μεγέθους (χωρητικότητα: 4lt), ιδανική για χρήση απευθείας πάνω σε φωτιά, σε ξυλόφουρνο, στο bbq ή ακόμα και στο τζάκι. Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρικό μάτι, κεραμική ή επαγωγική εστία. Το μαντεμένιο καπάκι δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες ψησίματος, καθώς όλη η θερμότητα εγκλωβίζεται μέσα στη γάστρα και ψήνει το φαγητό ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές. Η κατσαρόλα είναι ήδη pre-seasoned και έτοιμη για χρήση, δηλαδή έχει γίνει η απαραίτητη επάλειψη με φυτικό λάδι που δημιουργεί το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό.  Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη. 

Σχεδιασμένη από τον Göran Ek, η μαντεμένια κατσαρόλα της Carl Victor έχει την ιδανική καμπυλότητα εσωτερικά για ευκολία στο μαγείρεμα και το καθάρισμα. Η διάμετρος του πάτου είναι 20 cm, ενώ η διάμετρος στο χείλος είναι 24 cm.

Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Το μαγείρεμα σε μια μαντεμένια κατσαρόλα είναι γενικά αργό και πολύ οικονομικό: τα φαγητά μαγειρεύονται αργά, χωρίς θερμοκρασιακές διακυμάνσεις, σε χαμηλή φωτιά, διατηρώντας τους χυμούς τους και δημιουργώντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν υπάρχουν τεχνητές χημικές ενώσεις όπως το Teflon. 

Σημείωση: Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.

Βάρος
5800 gr
Τύπος
Γάστρες με επίπεδο πάτο
Κατασκευαστής
Carl Victor
Εγγύηση
25 χρόνια
Χρώμα
Μαύρο
Διαστάσεις
24 cm
Υλικό
100% Μαντέμι
Συνολική Χωρητικότητα
4 lt
Με Πόδια Στήριξης
Όχι
favorite
Σχόλια (1)
grade

ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

favorite
Σχόλια (1)
grade

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.