blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά)

Κώδ. 91940
Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά)
search
  • Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
  • Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
  • Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
  • Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά) | www.mantemi.gr

Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Great American Cooking From Coast To Coast (Αγγλικά)

Κώδ. 91940
Διαθέσιμο σε 3-5 εργάσιμες
45,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Βάρος 1005 gr

• Βιβλίο μαγειρικής "Great American Cooking from Coast to Coast" της Lodge

• Με 200 απίθανες συνταγές κατάλληλες για μαντεμένια σκεύη (στα Αγγλικά)

• Περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία τοπικών συνταγών (σούπες, στιφάδο, επιδόρπια και πολλές άλλες κλασσικές συνταγές)

• Συνταγές από καταξιωμένους σεφ (John Currence, Lidia Bastianich, Mark Bittman και Peter Kaminsky) και οπαδούς της μαγειρικής στο μαντέμι

• Ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν ποικιλία ιδεών για νέες συνταγές στο μαντέμι

• Αξιοποιήστε στο έπακρο τα μαντεμένια τηγάνια και τις μαντεμένιες γάστρες σας

• Έγχρωμο με μαλακό εξώφυλλο 

• Διαστάσεις βιβλίου : 26 x 23,5 x 2,05 cm

• Αριθμός σελίδων: 288

• Βάρος : 1,05 kg

• Εκδότης: Oxmoor House

• Γλώσσα: Αγγλικά 

• ISBN: 978-0848-7422-63

• Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ

Βιβλίο μαγειρικής "Great American Cooking from Coast to Coast"

Το βιβλίο μαγειρικής της Lodge "Great American Cooking from Coast to Coast" έχει δημιουργηθεί από γνωστούς σεφ του εξωτερικού, όπως οι John Currence, Lidia Bastianich, Mark Bittman και Peter Kaminsky αλλά και άλλους οπαδούς της μαγειρικής στο μαντέμι. Στο βιβλίο θα βρείτε 200 συνταγές, παραδοσιακές επιλογές για τη γάστρα και το τηγάνι, σούπες, στιφάδο αλλά και συνταγές για παραδοσιακά και "πειραγμένα" επιδόρπια στο μαντέμι. Σκοπός του βιβλίου είναι να σας δώσει ιδεές για να ανοίξετε το γευστικό σας ορίζοντα, μαγειρεύοντας υγιεινά στο μαντέμι! Επιπλέον, μέσα από τις συνταγές που συμπεριλαμβάνονται, θα εξοικειωθείτε με τη χρήση των μαντεμιών στη κουζίνα σας και θα πάρετε έμπνευση για ακόμη περισσότερες συνταγές! 

Το βιβλίο  "Great American Cooking from Coast to Coast" είναι έγχρωμο με φωτογραφίες, έχει μαλακό εξώφυλλο και αριθμεί 288 σελίδες. Είναι γραμμένο στα αγγλικά και εκδίδεται από την Oxmoor House. 

Λίγα λόγια για την Lodge

Ο ιδρυτής της εταιρείας Joseph Lodge μετακόμισε το 1877 στο Νότιο Πίτσμπουργκ και λίγο αργότερα, το 1896, δημιούργησε το χυτήριο Blacklock στο οποίο κατασκεύαζε διάφορα είδη από χυτοσίδηρο, μεταξύ των οποίων και μαντεμένια σκεύη μαγειρικής. Το 1910 το χυτήριο καίγεται ολοσχερώς, όμως ο Lodge ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει την εταιρεία ξανά, αυτή τη φορά με την ονομασία "Lodge Cast Iron". Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τα επόμενα χρόνια λόγω των πολέμων και της φτώχειας, το χυτήριο συνέχισε να παράγει διάφορα είδη από μαντέμι. Με τη πάροδο των χρόνων και την ανάπτυξη της οικονομίας και της βιομηχανίας, η εταιρεία επεκτάθηκε και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μηχανές για την μεγιστοποίηση και τη βελτίωση της παραγωγής της. Το βήμα αυτό βελτίωσε και την ποιότητα των προϊόντων, ενώ αύξησε και την ικανοποίηση των πελατών της.

To 1973 δημιουργείται για πρώτη φορά το λογότυπο της εταιρείας όπως γνωρίζουμε σήμερα με το τηγάνι και το αυγό, ένα λογότυπο που παρόλου που έχει αλλάξει ελαφρά σήμερα, παραμένει το αναγνωριστικό της εταιρείας. Tο 1994 βραβεύεται για τη μείωση των ρύπων και ακόμη και σήμερα προσπαθεί να βρει καινοτόμες ιδέες για να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.Από το 2002, η εταιρεία ακολουθεί τη διαδικασία του seasonging στα χυτήριά της, μια καινοτομία για την εποχή. Από το 2005 εισάγει μια σειρά με προϊόντα εμαγιέ και το 2007 ξεκινά την παραγωγή των σφυρήλατων σκευών. 120 χρόνια μετά, η Lodge είναι ίσως η πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής μαντεμένιων σκευών, η οποία προσφέρει κλασσικές και καινοτόμες λύσεις για το μαγείρεμα στο σπίτι ή στην ύπαιθρο. 

  • Βάρος 1005 gr
  • Κατασκευαστής Lodge
  • Διαστάσεις 26 x 23,5 x 2,05 cm
  • Κατηγορίες Αξεσουάρ
Σχόλια (0)

Βιβλίο μαγειρικής "Great American Cooking from Coast to Coast"

Το βιβλίο μαγειρικής της Lodge "Great American Cooking from Coast to Coast" έχει δημιουργηθεί από γνωστούς σεφ του εξωτερικού, όπως οι John Currence, Lidia Bastianich, Mark Bittman και Peter Kaminsky αλλά και άλλους οπαδούς της μαγειρικής στο μαντέμι. Στο βιβλίο θα βρείτε 200 συνταγές, παραδοσιακές επιλογές για τη γάστρα και το τηγάνι, σούπες, στιφάδο αλλά και συνταγές για παραδοσιακά και "πειραγμένα" επιδόρπια στο μαντέμι. Σκοπός του βιβλίου είναι να σας δώσει ιδεές για να ανοίξετε το γευστικό σας ορίζοντα, μαγειρεύοντας υγιεινά στο μαντέμι! Επιπλέον, μέσα από τις συνταγές που συμπεριλαμβάνονται, θα εξοικειωθείτε με τη χρήση των μαντεμιών στη κουζίνα σας και θα πάρετε έμπνευση για ακόμη περισσότερες συνταγές! 

Το βιβλίο  "Great American Cooking from Coast to Coast" είναι έγχρωμο με φωτογραφίες, έχει μαλακό εξώφυλλο και αριθμεί 288 σελίδες. Είναι γραμμένο στα αγγλικά και εκδίδεται από την Oxmoor House. 

Λίγα λόγια για την Lodge

Ο ιδρυτής της εταιρείας Joseph Lodge μετακόμισε το 1877 στο Νότιο Πίτσμπουργκ και λίγο αργότερα, το 1896, δημιούργησε το χυτήριο Blacklock στο οποίο κατασκεύαζε διάφορα είδη από χυτοσίδηρο, μεταξύ των οποίων και μαντεμένια σκεύη μαγειρικής. Το 1910 το χυτήριο καίγεται ολοσχερώς, όμως ο Lodge ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει την εταιρεία ξανά, αυτή τη φορά με την ονομασία "Lodge Cast Iron". Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τα επόμενα χρόνια λόγω των πολέμων και της φτώχειας, το χυτήριο συνέχισε να παράγει διάφορα είδη από μαντέμι. Με τη πάροδο των χρόνων και την ανάπτυξη της οικονομίας και της βιομηχανίας, η εταιρεία επεκτάθηκε και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μηχανές για την μεγιστοποίηση και τη βελτίωση της παραγωγής της. Το βήμα αυτό βελτίωσε και την ποιότητα των προϊόντων, ενώ αύξησε και την ικανοποίηση των πελατών της.

To 1973 δημιουργείται για πρώτη φορά το λογότυπο της εταιρείας όπως γνωρίζουμε σήμερα με το τηγάνι και το αυγό, ένα λογότυπο που παρόλου που έχει αλλάξει ελαφρά σήμερα, παραμένει το αναγνωριστικό της εταιρείας. Tο 1994 βραβεύεται για τη μείωση των ρύπων και ακόμη και σήμερα προσπαθεί να βρει καινοτόμες ιδέες για να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.Από το 2002, η εταιρεία ακολουθεί τη διαδικασία του seasonging στα χυτήριά της, μια καινοτομία για την εποχή. Από το 2005 εισάγει μια σειρά με προϊόντα εμαγιέ και το 2007 ξεκινά την παραγωγή των σφυρήλατων σκευών. 120 χρόνια μετά, η Lodge είναι ίσως η πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής μαντεμένιων σκευών, η οποία προσφέρει κλασσικές και καινοτόμες λύσεις για το μαγείρεμα στο σπίτι ή στην ύπαιθρο. 

Βάρος
1005 gr
Κατασκευαστής
Lodge
Διαστάσεις
26 x 23,5 x 2,05 cm
Κατηγορίες
Αξεσουάρ
favorite_border
Σχόλια (0)

ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

favorite_border
Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.