blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά)

Κώδ. 92360
Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά)
search
  • Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
  • Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά) | www.mantemi.gr
Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά) | www.mantemi.gr Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά) | www.mantemi.gr

Βιβλίο Μαγειρικής Lodge Field Guide to Dutch Oven Cooking (Αγγλικά)

Κώδ. 92360
Διαθέσιμο σε 3-5 εργάσιμες
21,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Βάρος 218 gr

• Βιβλίο μαγειρικής "Field Guide to Dutch Oven Cooking" της Lodge

• Με πάνω από 100 απίθανες συνταγές κατάλληλες για μαντεμένιες γάστρες (στα Αγγλικά)

• Με σαφείς οδηγίες και μυστικά για καλύτερο ψήσιμο στην ύπαιθρο και το camping 

• Ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν ποικιλία ιδεών για νέες συνταγές στο μαντέμι

• Αξιοποιήστε στο έπακρο τις μαντεμένιες γάστρες και απολαύστε το μαγείρεμα στη φύση

• Έχει γραφτεί από μέλη της Διεθνούς Κοινότητας Dutch Oven

• Έγχρωμο με μαλακό εξώφυλλο και δέσιμο με σπιράλ

• Διαστάσεις βιβλίου : 21,6 x 14 x 0,9 cm

• Αριθμός σελίδων: 120

• Βάρος : 218 gr

• Εκδότης: Lodge Cast Iron

• Γλώσσα: Αγγλικά 

• ISBN: 0967-7985-23

• Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ

Βιβλίο μαγειρικής "Field Guide to Dutch Oven Cooking"

Το βιβλίο μαγειρικής της Lodge "Field Guide to Dutch Oven Cooking" έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με το μαγείρεμα σε μια μαντεμένια γάστρα. Στο βιβλίο θα βρείτε πάνω από 120 συνταγές, ειδικά σχεδιασμένες για να μαγειρέψετε σε μια μαντεμένια γάστρα, αλλά και συμβουλές για το μαγείρεμα στη φύση. Ακόμη, θα βρείτε πολλά μυστικά για το ψήσιμο καθώς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία της μαντεμένιας γάστρας. 

Σκοπός του βιβλίου είναι να σας δώσει ιδεές για να ανοίξετε το γευστικό σας ορίζοντα, μαγειρεύοντας υγιεινά στο μαντέμι! Επιπλέον, μέσα από τις συνταγές που συμπεριλαμβάνονται, θα εξοικειωθείτε με τη χρήση των μαντεμιών στη κουζίνα σας και θα πάρετε έμπνευση για ακόμη περισσότερες συνταγές! Το βιβλίο  "Field Guide to Dutch Oven Cooking" είναι έγχρωμο με φωτογραφίες, έχει μαλακό εξώφυλλο και βιβλιοδεσία με σπιράλ, ενώ αριθμεί 120 σελίδες. Είναι γραμμένο στα αγγλικά και εκδίδεται από την Lodge Cast Iron. 

Λίγα λόγια για την Lodge

Ο ιδρυτής της εταιρείας Joseph Lodge μετακόμισε το 1877 στο Νότιο Πίτσμπουργκ και λίγο αργότερα, το 1896, δημιούργησε το χυτήριο Blacklock στο οποίο κατασκεύαζε διάφορα είδη από χυτοσίδηρο, μεταξύ των οποίων και μαντεμένια σκεύη μαγειρικής. Το 1910 το χυτήριο καίγεται ολοσχερώς, όμως ο Lodge ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει την εταιρεία ξανά, αυτή τη φορά με την ονομασία "Lodge Cast Iron". Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τα επόμενα χρόνια λόγω των πολέμων και της φτώχειας, το χυτήριο συνέχισε να παράγει διάφορα είδη από μαντέμι. Με τη πάροδο των χρόνων και την ανάπτυξη της οικονομίας και της βιομηχανίας, η εταιρεία επεκτάθηκε και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μηχανές για την μεγιστοποίηση και τη βελτίωση της παραγωγής της. Το βήμα αυτό βελτίωσε και την ποιότητα των προϊόντων, ενώ αύξησε και την ικανοποίηση των πελατών της.

To 1973 δημιουργείται για πρώτη φορά το λογότυπο της εταιρείας όπως γνωρίζουμε σήμερα με το τηγάνι και το αυγό, ένα λογότυπο που παρόλου που έχει αλλάξει ελαφρά σήμερα, παραμένει το αναγνωριστικό της εταιρείας. Tο 1994 βραβεύεται για τη μείωση των ρύπων και ακόμη και σήμερα προσπαθεί να βρει καινοτόμες ιδέες για να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.Από το 2002, η εταιρεία ακολουθεί τη διαδικασία του seasonging στα χυτήριά της, μια καινοτομία για την εποχή. Από το 2005 εισάγει μια σειρά με προϊόντα εμαγιέ και το 2007 ξεκινά την παραγωγή των σφυρήλατων σκευών. 120 χρόνια μετά, η Lodge είναι ίσως η πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής μαντεμένιων σκευών, η οποία προσφέρει κλασσικές και καινοτόμες λύσεις για το μαγείρεμα στο σπίτι ή στην ύπαιθρο. 

  • Βάρος 218 gr
  • Κατασκευαστής Lodge
Σχόλια (0)

Βιβλίο μαγειρικής "Field Guide to Dutch Oven Cooking"

Το βιβλίο μαγειρικής της Lodge "Field Guide to Dutch Oven Cooking" έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με το μαγείρεμα σε μια μαντεμένια γάστρα. Στο βιβλίο θα βρείτε πάνω από 120 συνταγές, ειδικά σχεδιασμένες για να μαγειρέψετε σε μια μαντεμένια γάστρα, αλλά και συμβουλές για το μαγείρεμα στη φύση. Ακόμη, θα βρείτε πολλά μυστικά για το ψήσιμο καθώς και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία της μαντεμένιας γάστρας. 

Σκοπός του βιβλίου είναι να σας δώσει ιδεές για να ανοίξετε το γευστικό σας ορίζοντα, μαγειρεύοντας υγιεινά στο μαντέμι! Επιπλέον, μέσα από τις συνταγές που συμπεριλαμβάνονται, θα εξοικειωθείτε με τη χρήση των μαντεμιών στη κουζίνα σας και θα πάρετε έμπνευση για ακόμη περισσότερες συνταγές! Το βιβλίο  "Field Guide to Dutch Oven Cooking" είναι έγχρωμο με φωτογραφίες, έχει μαλακό εξώφυλλο και βιβλιοδεσία με σπιράλ, ενώ αριθμεί 120 σελίδες. Είναι γραμμένο στα αγγλικά και εκδίδεται από την Lodge Cast Iron. 

Λίγα λόγια για την Lodge

Ο ιδρυτής της εταιρείας Joseph Lodge μετακόμισε το 1877 στο Νότιο Πίτσμπουργκ και λίγο αργότερα, το 1896, δημιούργησε το χυτήριο Blacklock στο οποίο κατασκεύαζε διάφορα είδη από χυτοσίδηρο, μεταξύ των οποίων και μαντεμένια σκεύη μαγειρικής. Το 1910 το χυτήριο καίγεται ολοσχερώς, όμως ο Lodge ήταν αποφασισμένος να δημιουργήσει την εταιρεία ξανά, αυτή τη φορά με την ονομασία "Lodge Cast Iron". Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τα επόμενα χρόνια λόγω των πολέμων και της φτώχειας, το χυτήριο συνέχισε να παράγει διάφορα είδη από μαντέμι. Με τη πάροδο των χρόνων και την ανάπτυξη της οικονομίας και της βιομηχανίας, η εταιρεία επεκτάθηκε και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μηχανές για την μεγιστοποίηση και τη βελτίωση της παραγωγής της. Το βήμα αυτό βελτίωσε και την ποιότητα των προϊόντων, ενώ αύξησε και την ικανοποίηση των πελατών της.

To 1973 δημιουργείται για πρώτη φορά το λογότυπο της εταιρείας όπως γνωρίζουμε σήμερα με το τηγάνι και το αυγό, ένα λογότυπο που παρόλου που έχει αλλάξει ελαφρά σήμερα, παραμένει το αναγνωριστικό της εταιρείας. Tο 1994 βραβεύεται για τη μείωση των ρύπων και ακόμη και σήμερα προσπαθεί να βρει καινοτόμες ιδέες για να είναι πιο φιλική προς το περιβάλλον.Από το 2002, η εταιρεία ακολουθεί τη διαδικασία του seasonging στα χυτήριά της, μια καινοτομία για την εποχή. Από το 2005 εισάγει μια σειρά με προϊόντα εμαγιέ και το 2007 ξεκινά την παραγωγή των σφυρήλατων σκευών. 120 χρόνια μετά, η Lodge είναι ίσως η πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής μαντεμένιων σκευών, η οποία προσφέρει κλασσικές και καινοτόμες λύσεις για το μαγείρεμα στο σπίτι ή στην ύπαιθρο. 

Βάρος
218 gr
Κατασκευαστής
Lodge
favorite_border
Σχόλια (0)

ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

favorite_border
Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.