blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm

Κώδ. 70300
Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm
search
  • Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm | www.mantemi.gr
  • Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm | www.mantemi.gr
Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm | www.mantemi.gr
Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm | www.mantemi.gr Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm | www.mantemi.gr

Ξύλινο Φτυάρι Για Ψήσιμο Πίτσας Στενό 23x50x0,6cm

Κώδ. 70300
Άμεσα Διαθέσιμο
12,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Βάρος 320 gr

• Ξύλινο φτυάρι (pizza peel) στενού σχεδιασμού για να βάζετε και να βγάζετε την πίτσα από το καυτό μαντέμι
• Κατάλληλο για ατομικές πίτσες, πεϊνιρλί κλπ
• Απαραίτητο συμπλήρωμα για τη μαντεμένια πλάκα για ψήσιμο πίτσας (pizza slab)
• Ξύλο: Σημύδα
• Διαστάσεις: 23 (πλάτος) x 50 (μήκος) cm (στις διαστάσεις περιλαμβάνεται το χερούλι)
• Πάχος ξύλου: 6 mm
• Βάρος: 320 gr
• Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία

Μαζί με την μαντεμένια πλάκα για ψήσιμο πίτσας (pizza pan ή pizza slab) χρειάζεστε και το ξύλινο φτυάρι (pizza peel) για να βάζετε και να βγάζετε την πίτσα από το καυτό μαντέμι. Η κατασκευή είναι από ξύλο σημύδας. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία όπου η γνώση και η εμπειρία της πίτσας βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο. Κατάλληλο για ατομικές πίτσες πίτσα, πεϊνιρλί κλπ.

  • Βάρος 320 gr
  • Κατασκευαστής Eppicotispai
  • Εγγύηση 2 χρόνια
  • Χρώμα Καφέ
  • Υλικό Ξύλο
Σχόλια (0)
  • Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το φτυάρι πίτσας;

    Τοποθετήστε λίγο αλεύρι στο φτυάρι πίτσας και απλώστε την πίτσα κατευθείαν πάνω στο φτυάρι. Το φτυάρι πίτσας διευκολύνει πολύ στην τοποθέτηση της πίτσας πάνω στο μαντέμι. Η ζύμη της πίτσας γλιστράει πάνω στο φτυάρι και πέφτει ομαλά πάνω στο σκεύος. Αν έχετε ξυλόφουρνο, μπορείτε να μετακινήσετε, να περιστρέψετε ή να ανασηκώσετε με το φτυάρι την πίτσα για να την μεταφέρετε.

  • Είναι καλύτερο το ξύλινο φτυάρι πίτσας ή το μεταλλικό;
    Κατά τη γνώμη μας το ξύλινο φτυάρι πίτσας έχει 2 πλεονεκτήματα που το κάνουν ασυναγώνιστο. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι η ζύμη δεν κολλάει εύκολα στο ξύλο (ειδικά αν το έχετε πασπαλίσει με λίγο αλεύρι) ενώ στο μέταλλο κολλάει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Το δεύτερο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ ελαφρύτερα σε σχέση με τα μεταλλικά και επομένως πιο εύκολα στη χρήση. Επιπλέον το ξύλο είναι φυσικό υλικό και πολύ πιο φιλικό στο περιβάλλον. Τα μεταλλικά φτυάρια είναι καλύτερα για επαγγελματική χρήση όπου οι φούρνοι είναι τεράστιοι σε βάθος και σε πλάτος, είναι προσαρμοσμένα σε κοντάρια και χρειάζεται να είναι πολύ ανθεκτικά.

Μαζί με την μαντεμένια πλάκα για ψήσιμο πίτσας (pizza pan ή pizza slab) χρειάζεστε και το ξύλινο φτυάρι (pizza peel) για να βάζετε και να βγάζετε την πίτσα από το καυτό μαντέμι. Η κατασκευή είναι από ξύλο σημύδας. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία όπου η γνώση και η εμπειρία της πίτσας βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο. Κατάλληλο για ατομικές πίτσες πίτσα, πεϊνιρλί κλπ.

Βάρος
320 gr
Κατασκευαστής
Eppicotispai
Εγγύηση
2 χρόνια
Χρώμα
Καφέ
Υλικό
Ξύλο
favorite_border
Σχόλια (0)

ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

favorite_border
Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.