blogbanner-mantemi

OUR BLOG

Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι

Κώδ. 50120
Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι
search
  • Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
  • Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr
Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι | www.mantemi.gr

Μαντεμένιο τηγάνι Carl Victor 24cm με ξύλινο χερούλι

Κώδ. 50120
Άμεσα Διαθέσιμο
69,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Βάρος 2100 gr

• Μαντεμένιο τηγάνι με ξύλινο χερούλι
• Υγιεινό μαγείρεμα χωρίς επιστρώσεις και τοξικές ουσίες PTFE και PFOA
• Εξαιρετική διάχυση θερμότητας
• Υψηλή ικανότητα σταθερής θερμοκρασίας μαγειρέματος
• Έτοιμο για χρήση (pre-seasoned)
• Κατάλληλο για όλους τους τύπους εστιών (ηλεκτρικές, γκαζιού, κεραμικές, επαγωγικές)
• Συνδυάζεται επίσης τέλεια σε ψησταριές υγραερίου
• Κατάλληλο για μαγείρεμα απευθείας πάνω στη φωτιά ή σε κάρβουνα
• Υλικό: Χυτοσίδηρος (μαντέμι)
• Διάμετρος πάτου: 18 cm
• Διάμετρος στο χείλος: 24 cm
• Συνολικό ύψος: 3,5 cm 
• Ωφέλιμο ύψος (εσωτερική διάσταση): 3 cm 
• Βάρος: 2,1 kg
• Εγγύηση: 25 χρόνια
• Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στη Σουηδία, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας

Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) της Carl Victor κατασκευάζεται στο Höganäs της Σουηδίας, με μεράκι και αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα και την επεξεργασία των πρώτων υλών. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό σκεύος που γίνεται αμέσως το βασικό εργαλείο σας στην κουζίνα, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε στο σπίτι. Τα μαντεμένια τηγάνια είναι τέλεια για ψήσιμο σε ψησταριές υγραερίου, σε bbq, κατευθείαν πάνω στη φωτιά, σε ηλεκτρικό, κεραμικό μάτι ή σε επαγωγική εστία.

Σχεδιασμένο από τον Göran Ek, το τηγάνι της Carl Victor έχει την ιδανική καμπυλότητα εσωτερικά για ευκολία στο μαγείρεμα αλλά και στο καθάρισμα, ενώ το ξύλινο χερούλι διευκολύνει σημαντικά τη χρήση του σκεύους γιατί δεν καίει. Η διάμετρος του πάτου είναι 18 cm.

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλων των ειδών τις εστίες (κεραμικές, επαγωγικές, γκαζιού ή ηλεκτρικές) αλλά και κατευθείαν πάνω σε φωτιά (για παράδειγμα, στο τζάκι ή σε μια φωτιά στο camping). Είναι ήδη pre-seasoned, δηλαδή έχει γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός με φυτικό λάδι το οποίο έχει δημιουργήσει το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό. Ταυτόχρονα το φιλμ αυτό (πατίνα) προστατεύει τον χυτοσίδηρο από την οξείδωση. Η διαδικασία αυτή είναι φυσική και δεν περιλαμβάνει χρήση χημικών ή άλλων τοξικών ουσιών. Άλλωστε, μια από τις αρχές της οικογενειακής επιχείρησης Carl Victor είναι η απουσία χρήσης τοξικών ή επιβλαβών ουσιών σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. 

Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν περιέχουν τεχνητές χημικές ενώσεις σαν το Teflon. Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη. 

Σημείωση: Μετρήστε προσεκτικά τις εστίες σας ώστε να ταιριάζουν με τη διάμετρο του πάτου του τηγανιού που θέλετε. Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.

  • Βάρος 2100 gr
  • Τύπος Κλασικά τηγάνια
  • Κατασκευαστής Carl Victor
  • Εγγύηση 25 χρόνια
  • Χρώμα Μαύρο
  • Υλικό 100% Μαντέμι
  • Διάμετρος Πάτου 18 cm
  • Χερούλι Ξύλινο
  • Σχήμα Στρογγυλό
Σχόλια (0)
  • Τι είναι το seasoning και πως εφαρμόζεται στα μαντεμένια τηγάνια;
    Σημείωση: Η διαδικασία αυτή δεν ισχύει για τα ατσάλινα ή τα σφυρήλατα σκεύη. Το seasoning είναι μια διαδικασία κατά την οποία δημιουργούμε μια φυσική αντικολλητική επίστρωση στα μαντεμένια τηγάνια καίγοντας φυτικό λάδι. Για το σωστό seasoning ενός μαντεμένιου τηγανιού, καθαρίστε και στεγνώστε πρώτα το τηγάνι και, στη συνέχεια, περάστε ένα λεπτό στρώμα φυτικού λαδιού σε όλο το τηγάνι, συμπεριλαμβανομένης της λαβής και της εξωτερικής επιφάνειας. Τοποθετήστε το τηγάνι ανάποδα στη μεσαία σχάρα ενός φούρνου στους 230 περίπου βαθμούς Κελσίου και ψήστε για 90 λεπτά. Σβήστε το φούρνο και αφήστε το τηγάνι να κρυώσει εντελώς μέσα στο φούρνο πριν το αφαιρέσετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το άρθρο μας: Ειδικές οδηγίες χρήσης, καθαρισμού και συντήρησης μαντεμένιων σκευών.

Το μαντεμένιο τηγάνι (skillet) της Carl Victor κατασκευάζεται στο Höganäs της Σουηδίας, με μεράκι και αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα και την επεξεργασία των πρώτων υλών. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό σκεύος που γίνεται αμέσως το βασικό εργαλείο σας στην κουζίνα, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε στο σπίτι. Τα μαντεμένια τηγάνια είναι τέλεια για ψήσιμο σε ψησταριές υγραερίου, σε bbq, κατευθείαν πάνω στη φωτιά, σε ηλεκτρικό, κεραμικό μάτι ή σε επαγωγική εστία.

Σχεδιασμένο από τον Göran Ek, το τηγάνι της Carl Victor έχει την ιδανική καμπυλότητα εσωτερικά για ευκολία στο μαγείρεμα αλλά και στο καθάρισμα, ενώ το ξύλινο χερούλι διευκολύνει σημαντικά τη χρήση του σκεύους γιατί δεν καίει. Η διάμετρος του πάτου είναι 18 cm.

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλων των ειδών τις εστίες (κεραμικές, επαγωγικές, γκαζιού ή ηλεκτρικές) αλλά και κατευθείαν πάνω σε φωτιά (για παράδειγμα, στο τζάκι ή σε μια φωτιά στο camping). Είναι ήδη pre-seasoned, δηλαδή έχει γίνει ο απαραίτητος ψεκασμός με φυτικό λάδι το οποίο έχει δημιουργήσει το κατάλληλο αντικολλητικό φιλμ για να μην κολλάει το φαγητό. Ταυτόχρονα το φιλμ αυτό (πατίνα) προστατεύει τον χυτοσίδηρο από την οξείδωση. Η διαδικασία αυτή είναι φυσική και δεν περιλαμβάνει χρήση χημικών ή άλλων τοξικών ουσιών. Άλλωστε, μια από τις αρχές της οικογενειακής επιχείρησης Carl Victor είναι η απουσία χρήσης τοξικών ή επιβλαβών ουσιών σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. 

Τα μαντεμένια σκεύη έχουν εξαιρετική ικανότητα να κρατάνε σταθερή τη θερμότητα του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, για αυτό χρησιμοποιούνται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως. Επιπλέον, το μαγείρεμα σε μαντεμένια σκεύη είναι γενικά πολύ πιο υγιεινό, γιατί δεν περιέχουν τεχνητές χημικές ενώσεις σαν το Teflon. Διαβάστε εδώ τις οδηγίες καθαρισμού και συντήρησης για τα μαντεμένια σκεύη. 

Σημείωση: Μετρήστε προσεκτικά τις εστίες σας ώστε να ταιριάζουν με τη διάμετρο του πάτου του τηγανιού που θέλετε. Τα μαντεμένια σκεύη είναι πιθανό να παρουσιάζουν αισθητικές ατέλειες που προέρχονται από τη διαδικασία της χύτευσης ή του seasoning, οι οποίες όμως δεν θεωρούνται ελάττωμα καθώς δεν επηρεάζουν τη λειτουργία, την εγγύηση ή τη διάρκεια ζωής του σκεύους.

Βάρος
2100 gr
Τύπος
Κλασικά τηγάνια
Κατασκευαστής
Carl Victor
Εγγύηση
25 χρόνια
Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
100% Μαντέμι
Διάμετρος Πάτου
18 cm
Χερούλι
Ξύλινο
Σχήμα
Στρογγυλό
favorite_border
Σχόλια (0)

ΑΛΛΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

favorite_border
Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν αγαπημένα προϊόντα.