Τα σκεύη carbon παρουσιάζουν μερικές διαφορές με τα μαντεμένια σκεύη. Ανάλογα τον τρόπο μαγειρέματος και τις απαιτήσεις της συνταγής, μπορεί το ένα να είναι πιο κατάλληλο από το άλλο. Για παράδειγμα, ένα μαντεμένιο τηγάνι είναι τέλειο για το ψήσιμο μιας μοσχαρίσιας μπριζόλας ενώ ένα carbon τηγάνι είναι περισσότερο κατάλληλο για σωτάρισμα λαχανικών και δημιουργία ενός απίθανού πιάτου noodles. Ας δούμε τις 3 βασικές διαφορές τους.
Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Θεωρία, με ετικέτες seasoning, πατίνα, σίδηρος, μαντέμι, σφυρήλατα, φωτιά, carbon, lodge, petromax, μαντεμένια τηγάνια, μαντεμένιες γάστρες, μαντεμένια σχαροτήγανα, επαγωγικά σκεύη, στις 26/10/2021 από mantemi.