Ανταμοιβή Πόντων | www.mantemi.gr

Κερδίστε πόντους

Κερδίζετε πόντους όταν εκτελείτε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Ολοκλήρωση παραγγελίας. Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια παραγγελία (παραγγελία-πληρωμή-αποστολή) κερδίζετε πόντους ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας. Οι πόντοι αυτοί προστίθενται στο λογαριασμό σας μετά την αποστολή της παραγγελίας και μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στην επόμενη αγορά σας.
  • Δημιουργία λογαριασμού. Κερδίζετε 2 πόντους όταν δημιουργείτε λογαριασμό στο mantemi.
  • Αξιολόγηση προϊόντος. Κερδίζετε 3 πόντους για κάθε αξιολόγηση προϊόντος που θα κάνετε (έως 6 πόντοι ανά πελάτη την ημέρα).
  • Πρόσκληση φίλου. Προσκαλέστε ένα φίλο ή μια φίλη σας να εγγραφούν στο mantemi και κερδίστε 5 πόντους μόλις εγγραφούν ή αγοράσουν από το mantemi. Δείτε περισσότερες πληροφορίες όταν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.


Σημείωση:
Για να κερδίσετε πόντους πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο mantemi. 


Για κάθε ενέργεια που εκτελείτε στο mantemi μπορείτε να κερδίσετε πόντους. Εξαργυρώστε τους πόντους σας στην επόμενη αγορά σας και εξοικονομήστε χρήματα. Τα 3 πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι:
  1. Οι περισσότερες ενέργειες που κάνετε πλέον στο mantemi επιβραβεύονται με πόντους
  2. Με κάθε 15€ παραγγελίας κερδίζετε 3 πόντους
  3. Κάθε πόντος εξαργυρώνεται με 0,10€ στην επόμενη αγορά σας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να κερδίσετε πόντους και πως να τους εξαργυρώσετε, διαβάστε παρακάτω.

 Welcome

 

Εξαργυρώστε πόντους

Οι πόντοι εξαργυρώνονται κατά την Ολοκλήρωση Αγοράς. Αν έχετε αρκετούς πόντους προς εξαργύρωση τότε θα εμφανιστεί η επιλογή "Εξαργύρωση Πόντων" στους Τρόπους Πληρωμής. Στο στάδιο αυτό μπορείτε να επιλέξετε πόσους πόντους θέλετε να εξαργυρώσετε (αν θέλετε). Για τη διευκόλυνσή σας εμφανίζεται η τρέχουσα ισοτιμία πόντων - ευρώ. 
Οι πόντοι δεν ανταλάσσονται με χρήματα. Κάθε πόντος αντιστοιχεί σε 0,10€ και εξαργυρώνεται μόνο κατά την Ολοκλήρωση Αγοράς.

Ελάχιστος και μέγιστος αριθμός πόντων

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ελάχιστος ή μέγιστος αριθμός πόντων προς εξαργύρωση.
Ανάλογα με την πολιτική της εταιρίας είναι δυνατό να τεθεί ένας ελάχιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε. Για παράδειγμα, αν τεθεί το 10 ως ελάχιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε και εσείς έχετε μαζέψει 8 πόντους, δεν θα μπορείτε να τους εξαργυρώσετε μέχρι να μαζέψετε άλλους 2. 
Επίσης, ανάλογα με την πολιτική της εταιρίας είναι δυνατό να τεθεί ένας μέγιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε. Για παράδειγμα, αν τεθεί το 10 ως μέγιστος αριθμός πόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε και εσείς θέλετε να εξαργυρώσετε 15 πόντους, θα μπορείτε να εξαργυρώσετε μόνο τους 10.

Διαχείριση πόντων

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας μπορείτε να δείτε αμέσως πόσους πόντους έχετε και τι ποσό σε € αντιπροσωπεύουν. Επίσης, μπορείτε να δείτε με ποιες ενέργειες έχετε αποκτήσει τους πόντους σας, πόσους πόντους έχετε εξαργυρώσει και όλο το ιστορικό των συναλλαγών σας. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε αν θα λαμβάνετε ενημερωτικά email σχετικά με τους πόντους σας και αν αυτοί λήγουν (βλ. παρακάτω).

Λήξη πόντων

Αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί ημερομηνία λήξης των πόντων.
Ανάλογα με την πολιτική της εταιρίας είναι δυνατό να τεθεί μια ημερομηνία λήξης των πόντων. Για παράδειγμα, μπορεί να τεθεί ως όριο το ένα έτος από την ημερομηνία απόκτησης των πόντων. Στην περίπτωση αυτή θα έχετε στη διάθεσή σας 365 μέρες για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας πριν λήξουν.